Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık intikam dizisinde beklenmedik son!

Aşk Mantık intikam dizisinde beklenmedik son!

tarafından ker_def

Aşk Mantık İntikam isimli Fox TV dizisi ekranda adeta ışık saçıyor… Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başarılı performansları hayranlarını mest ederken, Burak Yörük ile Melisa Döngel ikilisi de hikayeye renk katan karakterlerle yer alıyor.

Fox TV’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam 3. bölümü ile birlikte 2 Temmuz Cuma akşamını da neşelendirecek. Reytingleri iyi gelen ve izleyici ilgisini de kendisine çekmeyi başaran dizinin yeni bölümünde Esra’nın hiç düşünmediği olaylar gelişecek ve izleyiciler de fazlasıyla şaşıracak.

Peki 3. bölümde sizleri neler bekliyor? Aşk Mantık İntikam dizisinin hem özet bilgileri hem de fragmanları paylaşıldı. İşte tüm detaylar:

Aşk Mantık intikam dizisinde beklenmedik son! 8

Şirket verilerini çalmakla suçlanan Esra, Ozan’ın kapısına kadar gelip af dilemesiyle yelkenleri suya indirir. Tüm şirket, ayın etkinliği olarak CEO ile baş başa yemek yemek için müthiş bir yarış içine girerken, yarışın kazananı Esra olur.

Baş başa yemek yiyecek olmalarına sinirlenen Ozan, Esra’ya o geceyi zehir etmeye ant içer. Esra da Ozan’ı etkilemek için elinden geleni ardına koymayacaktır. Fakat gecenin sonu Esra’nın hiç ummadığı bir biçimde sonlanır.

Aşk Mantık intikam dizisinde beklenmedik son! 9

Esra, türlü oyunlarla Ozan’ı zor durumda bıraktığına sevinirken, hiç beklemedikleri bir şekilde Çağla’ya yakalanan Ozan ve Esra’nın sırrı açığa mı çıkmıştır?