Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar’dan ayrılan Yüsra Geyik, arka arkaya paylaştı, adeta bombardıman yaptı!

Arka Sokaklar’dan ayrılan Yüsra Geyik, arka arkaya paylaştı, adeta bombardıman yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan Arka Sokaklar dizisinde bir dönem daha tamamlandı. Geçtiğimiz hafta dizinin 594. ve 15.sezon finali yayınlandı. Türk televizyonlarının en uzun soluklu projesi olmayı başaran Arka Sokaklar’da Zeliha karakterini Yüsra Geyik canlandırdı.

Hüsnü Çoban karakterinin kızı olarak çocukluk halinden, gençlik haline tam 15 yıldır ekranda olan Yüsra Geyik, adeta ekran önünde, izleyicilerin karşısında büyüyen birisiydi… Yüsra Geyik’in 15. sezon sonunda Arka Sokaklar’a veda kararı alması ise hayranlarını derinden üzdü.

Arka Sokaklar'dan ayrılan Yüsra Geyik, arka arkaya paylaştı, adeta bombardıman yaptı! 11

Geçtiğimiz aylardaki röportajında farkı karakterleri de canlandırmak istediğini belirterek ayrılık sinyalini çok önceden veren oyuncu, sezon sonu itibariyle de Zeliha karakteri ile Tekin’in birlikte Almanya’ya gitmesi hikayesi ile birlikte diziye veda etti.

Arka Sokaklar'dan ayrılan Yüsra Geyik, arka arkaya paylaştı, adeta bombardıman yaptı! 12

Rol arkadaşı Onur Bay ile birlikte diziye veda eden Geyik için bu ayrılık üzücüydü ama yeni kapıları açacak bir karar da oldu.

Yeni sezonda ne yapacağı merakla beklenen oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla adeta hayranlarını bombardımana tuttu. Yaz pozlarını üst üste yayınlayan oyuncu güzelliği ve fit vücudu ile tüm dikkatleri üzerine çekti.

Arka Sokaklar'dan ayrılan Yüsra Geyik, arka arkaya paylaştı, adeta bombardıman yaptı! 13

Yüsra Geyik’in bikinili pozlarında frikikten kaçınma çabası dikkat çekerken, oyuncunun duru güzelliği ve düzgün fiziğine hayranları mest oldu.

Yapılan yorumlarda da Yüsra Geyik’e övgü dolu bir çok mesaj yazıldı.

Arka Sokaklar'dan ayrılan Yüsra Geyik, arka arkaya paylaştı, adeta bombardıman yaptı! 14

Hayranları genç oyuncunun bundan sonraki kariyer yolculuğunu çok merak ediyor ve yeni işaretler bekliyor.

Arka Sokaklar'dan ayrılan Yüsra Geyik, arka arkaya paylaştı, adeta bombardıman yaptı! 15