Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisinde bu kadar da saçmalık olmaz!

Aşk Mantık İntikam dizisinde bu kadar da saçmalık olmaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan ve Cuma akşamları izleyicilerle buluşan Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor… 2 haftadır ara veren dizi nedeniyle izleyiciler heyecanla 28. yeni bölümü bekliyordu.

Fox TV’den yayınlanan fragman ile dizinin hayranları 14 Ocak Cuma akşamını sabırsızlıkla beklemeye başladı. Yeni bölümden yayınlanan ilk fragmanda ise Ozan, çocuk gerçeğini sonunda öğrendi… Ozan ile Esra’nın kavgası dikkat çekerken, dizi hayranları ise onların yeniden bir araya gelmesi için sosyal medyada paylaşım üstüne paylaşım yapıyor.

Aşk Mantık İntikam’da dramın iyice artması ve neşeli, aşk dolu anların mazi de kalması izleyicilerin içinde bir yara olmuştu. Eylül ayında bu yana dramın giderek arttığı dizinin 28. bölümünde de yine kavgaya şahit olacaksınız.

Ozan’ın yaptıkları ise dizi hayranları tarafından büyük bir bencillik olarak görülüyor. Bir yanlış anlama yüzünden sevmediği bir kadınla evlenen Ozan, zaten ayrı yaşadığı Çağla’dan boşanmak yerine Esra’nın boşanmasını istiyor.

Bir dizi hayranı, “Bu kadar bencil bir adama güvenip çocuğuna babalık yapan, o çocuğa aile ortamı sağlayan adamı boşayıp çocuğunun öz babasıyla metres hayatı yaşamasını beklemek saçmalık” diye yorumda bulundu.

Bu tablonun mutluluk getirmeyeceğini belirten dizi hayranları, yapılan senaryo hataları nedeniyle severek izledikleri Aşk Mantık İntikam’dan soğuduklarını da belirtiyor.

Senaristler bu tür yorumlara dikkat eder mi bilinmez ama Aşk Mantık İntikam dizisinde senaristin saçmaladığını düşünen geniş bir izleyici grubu bulunuyor.