Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisinde büyük bir kayıp yaşandı!

Aşk Mantık İntikam dizisinde büyük bir kayıp yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam dizisi Fox TV ekranında cuma akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Kırmızı Oda, Arka Sokaklar ve Kıbrıs Zafere Doğru isimli dizilerle yarış halinde olan romantik komedi hikayesine yönelik bir süredir eleştiriler yükselmişti.

Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı projede 19. bölüm geride kaldı. Dizinin reytinglerinde bir durağanlık gözlemleniyor. Yine de sıralama olarak tüm kişilerde dördüncü olan dizi, AB ve ABC1 gruplarında ikinciliği elde ederek gücünü koruduğunu gösterdi. Dizinin hayranlarında ise senariste yönelik bir güven kaybının oluştuğunu gözlemliyoruz. Sosyal medyaya yansıyan yorumlar hala hikayenin izleyicinin beklentilerinin dışında ilerlemekte olduğu hissiyatını veriyor.

Dizinin hikayesinde Çağla karakterine fazla yer verilmesine yönelik eleştiriler artıyor. Çağla’nın hamile çıkması gibi bir durumun yaşanma ihtimali izleyicileri fazlası ile gerdi. Dizi hayranları artık dram değil romantik komedi sahneleri görmek istediklerine belirten yorumlar yapıyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinde büyük bir kayıp yaşandı! 7

Dizi hayranları senaristin hikayede her şeyi düzeltecek gibi görünüp tersini yaptığını da savunmaya başladı. Bir dizi hayranı şu eleştiriyi yazdı:

“Senarist sağ gösterip sol vuruyor. Tam her şey düzeldi diyoruz, inanıp güveniyoruz ama inancımızı kırıyorsunuz. O kadar bağlanmışım ki bu diziye, izlemek istemesem bile yine cuma günleri televizyon karşısında oluyorum.”

Benzer düşüncede olan birçok dizi hayranı da var. Senaryoya olan inancın azalması, senariste olan güvenin de kaybolmaya başlaması dizi adına iyi bir görüntü çizmiyor. İzlemek ile protesto etmek arasında kalan Aşk Mantık İntikam hayranları Esra ile Ozan karakterlerinin eskiye geri dönmesini bekliyor.

5 Kasım Cuma günü yayınlanacak olan 20. yeni bölümden ilk fragman da paylaşıldı. Çağla’nın hamilelik meselesi bakalım ne olacak?