Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam dizisinde çok önemli bir karar alındı!

Aşk Mantık İntikam dizisinde çok önemli bir karar alındı!

tarafından ker_def

Cuma akşamları yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin hayranları merakla 23. yeni bölümü bekliyor. Melisa Döngel’in canlandırdığı Çağla karakterinin yine hikayede fazla öne çıkmasından rahatsız olan hayranlar, yeni bölümde Ozan ve Esra’nın başına ne geleceğini sorguluyor.

Çağla’nın entrikaları bir türlü bitmezken, sürekli kazanıyormuş hissi de izleyicilerin ekran başında sinirlerini zıplatıyor. Aşk Mantık İntikam, 23. yeni bölümde Burcu Özberk’in canlandırdığı Esra karakteri çok önemli bir karar alacak. Bu karar hikayenin gelecek bölümlerini de etkileyecek. Esra nasıl bir karar alacak? Bu karar neden hikayede değişime neden olacak? Bu konuda bir detay yok ve bölümü izleyenler ancak anlayabilecek.

Aşk Mantık İntikam dizisinde çok önemli bir karar alındı! 8

İki aşığın yeniden birbirlerine kavuştuğu ve romantizm dolu anlar da diziyi bekleyenler için büyük sürprizler barındırıyor.

Ozan, Esra, Çağla ve Mert karakterlerinin neler yaşayacağının merakla beklendiği dizinin 23. bölümünden detaylar şöyle: Ozan ve Esra, Mert’in kim olduğunu artık bilmektedir. Mert Ozan’la konuşmak için şirkete girer fakat beklenmedik bir müdahale ile Ozan’a ulaşamaz.

Ozan ve Esra, Mert’in tüm kişisel bilgilerine erişmiştir. Adım adım Mert’in peşine düşerler. Çağla her anlamda köşeye sıkışmıştır ve Mert’in uzlaşmak gibi bir niyeti yoktur.

Aşk Mantık İntikam dizisinde çok önemli bir karar alındı! 9

Sonunda beklenen yüzleşme gerçekleşir. Ozan, Çağla ve Mert’i karşı karşıya getirir. Esra ise çok önemli bir karar alır. Esra’nın aldığı bu karardan sonra kimsenin hayatı eskisi gibi olmayacaktır.

Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin çok başarılı bir uyum içinde olduklarını da söylemek gerekiyor. Kimyası tutan ikili, sosyal medyada en beğenilen dizi çiftlerinden birisi oldu.

26 Kasım Cuma akşamı Fox TV’de yayınlanacak olan Aşk Mantık İntikam 23. bölümden 2. fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz.