Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde senarist yine herkesi şaşırtacak yeni kararlar aldı!

Yasak Elma dizisinde senarist yine herkesi şaşırtacak yeni kararlar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi hayranları 122. yeni bölümü büyük bir heyecanla bekliyor. Dizinin yeni bölümünde öyle gelişmeler var ki, izleyiciler kısa fragmandan bile çok etkilendi.

Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü artık senaryoda büyük değişim kararı alındığına işaret ediyor. Senaristler herkesi şaşırtacak iki adım atacak. Kumru ile Ender güç mücadelesinde birlikte hareket etmeye başlayacak.

Çağatay ile Yıldız ayrılığına giden yolda ise Doğan ortaya çıkacak ve Yıldız ile evlenmek istediğini açıklayacak. Bu iki önemli konu dizi hayranları için şaşırtıcı oldu.. Gerçek hayatta olması pek de beklenmeyen her şeyin yaşandığı, kendisi ile dalga geçen dizi olarak isim yapan Yasak Elma’da büyük şoklar izleyicileri bekliyor.

29 Kasım pazartesi akşamı yayınlanacak olan 122. bölümde hem yeni ittifaklar hem yeni kararlar hem de farklı bir hikaye düzeni bulacaksınız. Reytingleri ile Alparslan dizisinden sonra gün ikincisi olan Yasak Elma, bu sezonu da yine hikayesindeki şaşırtacak adımlarla iyi reytinglerle sürdürecek gibi bir izlenim veriyor.

İşte dizinin 122. bölümünden ilk fragman: