Ana sayfa Sosyal Medya Cansu Dere ile Caner Cindoruk dizileriyle İspanya’yı sallıyor!

Cansu Dere ile Caner Cindoruk dizileriyle İspanya’yı sallıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Cansu Dere, Sadakatsiz isimli Kanal D dizisinin İspanya’da yayınlanması ile birlikte bu ülkede son dönemde yeniden popüler oldu. Oyuncu daha önce de Sıla ve Anne isimli yapımlarla İspanyol izleyicilerini etkilemişti.

Oyuncunun hem performansı hem de güzelliğine yönelik sosyal medyada da İspanyol takipçiler birçok yorum yapıyor. Cansu Dere’nin ülkede kısa sürede popüler olmasında sosyal medyadaki yorumlar da etkili oldu.

Cansu Dere, gösterilen bu yoğun ilgiden sonra bir de ödül kazandı. Türk – İspanyol Sanayi ve Ticaret Odası tarafından düzenlenen törende ünlü oyuncuya “başarı ödülü” takdim edilecek.

Cansu Dere’nin de bu ödülü almak için İspanya’nın başkenti Madrid’e gideceği ortaya çıktı. Oyuncu, 1 Aralık’ta düzenlenecek olan ödül töreninde yerini alacak.

Hatırlanacağı üzere Sadakatsiz dizisinin erkek başrol oyuncusu Caner Cindoruk da son dönemde İspanya’da çok dikkat çekti. Özellikle Kadın dizisinin yayınlanması ile öne çıkan oyuncu, Sadakatsiz’in de geçtiğimiz aylarda başlaması ile ülkede en çok konuşulan yabancı oyunculardan birisi oldu.

Caner Cindoruk, yurt dışında tanınmanın güzel bir his olduğunu ve gelen olumlu mesajların da kendisini motive ettiğini söylemişti.