Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisinde büyük sorun çözüldü, yeni dönem güzel olacak!

Yargı dizisinde büyük sorun çözüldü, yeni dönem güzel olacak!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın on üçüncü yeni bölümünden ilk tanıtım seyirciyle buluştu. Akşam yemeğine çıkan Ilgaz ile Ceylin’in ortaya çıkan tüm sırlara rağmen birbirlerinden vazgeçemeyişlerinin dikkat çektiği tanıtımda ikili romantik dakikalar yaşıyor. Dizide Ceylin ile Ilgaz arasının düzelmesi yeni bölümlerin romantizm dolu geçeceğini anlatıyor.

Sürükleyici hikayesiyle izleyenleri soluksuz bir şekilde ekran başına kilitleyen Yargı dizisinin yeni bölümünden yayınlanan tanıtım Ilgaz ile Ceylin’in beraber geçirdiği akşamı gözler önüne seriyor. İkilinin romantik dakikalarından kesitler sunan tanıtım, seyir zevki yüksek bir bölümün sinyallerini verirken Ilgaz ve Ceylin’in akşam yemeğinin ardından neler yaşayacağı dizinin yeni bölümünde cevap bulacak.

Ceylin ve Ilgaz arasında buzlar tamamen eriyor! Ilgaz, Ceylin’e olan hislerini dile getirmeye başlıyor. Peki bu romantik gecenin ardından ikiliyi neler bekliyor? İşte dizide bu soru büyük bir heyecanın yaşanmasına neden oldu. Hayranlar heyecanla yeni bölümü bekliyor.

Ali Bilgin’in yönetmenliğini yaptığı dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor: Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Ayşenil Şamlıoğlu, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Arda Anarat, Ece Yüksel, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Onur Durmaz, Nergis Öztürk, Nilgün Türksever, Başak Gümülcinelioğlu, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş.”

‘Yargı’ her Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…