Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinin reytingleri geçen sezonu aratıyor!

Kırmızı Oda dizisinin reytingleri geçen sezonu aratıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkinci sezonu ile yoluna devam eden tv8 dizisi Kırmızı Oda için işlerin pek de iyi gitmediğini söylemek yanlış olmayacaktır. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizi bir Gülseren Budayıcıoğlu projesi olarak öne çıkıyor. Budayıcıoğlu’nun deneyimlerinden yola çıkarak hazırlanan gerçek hayat hikayeleri ekrana taşınıyor.

Ünlü isimlerin konuk oyuncu olarak yer aldığı Kırmızı Oda, ilk sezonuyla çok başarılı bir çıkış yakaladı. Diziye katılan isimler hikayelerde çok iyi performanslar sergiledi. İzleyiciler adeta ekrana kilitlendi ve Kırmızı Oda cuma akşamlarının birinciliğine yükseldi…

Dizinin ikinci sezonunda yine etkili hikayeler ve güçlü oyuncular var. Ancak reytingler sıkıntılı bir süreci işaret ediyor. Geçen sezona göre bir hayli düşen izleyici ilgisine rağmen AB kategorisinde birincilik alabilen dizinin bu hafta ciddi bir düşüş yaşadığını gözlemliyoruz.

TRT1’de yayınlanan Türkiye – Norveç milli maçının iki haneli reytingler alması dizileri etkiledi. Ancak Aşk Mantık İntikam hem tüm kişiler hem de ABC1 gruplarında geçen haftaya göre yükseliş sergileyebildi.

Kırmızı Oda ise bunun tam tersini yaşadı. Diziye gösterilen ilgi azalmaya devam ediyor. Geçen hafta AB grubunda birinci olan dizi, bu hafta aynı kategoride üçüncülük elde edebildi.

Geçen hafta tüm kişilerde yedinci olan ve ortalama reytingler elde eden tv8 dizisi, bu hafta bir miktar düşüş ise dokuzuncu sıraya geriledi.

Dizinin ABC1 grubunda geçen hafta üçüncü olduğunu ama bu hafta beşinciliğe gerilediğini ve reytinglerin de bir miktar düştüğünü gözlemliyoruz.