Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam dizisine olan ilgi yeniden yükseldi!

Aşk Mantık İntikam dizisine olan ilgi yeniden yükseldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam, yaz döneminin en başarılı iki dizisinden birisi konumunda. Kalp Yarası ile reytinglerde yarışan ve uzun süre de rakibinin önünde yer alan Aşk Mantık İntikam, geçtiğimiz hafta düşen reytingleri ile şaşırtmıştı.

Ancak 8. bölümde yeniden reytingler yükseldi ve izleyici ilgisinin de bir hayli arması herkesi sevindirdi. Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin etkileyici hikayesi başarının ana faktörü konumunda.

Başrol oyuncularının uyumu da izleyicilerin çok hoşuna gitti. Aşk Mantık İntikam’a olan ilgi sadece reytinglerin yeniden yükselmesi ile anlaşılmıyor. Ayrıca sosyal medyada da sık sık gündemin en çok konuşulan konuları arasına giren dizinin fragmanları da geniş bir izleyici kitlesine ulaşıyor.

Aşk Mantık İntikam dizisine olan ilgi yeniden yükseldi! 7

Aşk Mantık İntikam dizisinin 9. bölümünden yayınlanan ilk fragman sadece 1 günlük sürede 3,5 milyondan fazla izlenme elde etti. Dizinin youtube kanalında yayınlanan fragmana ilgi o kadar büyük oldu ki, trend videolar arasında 12. sıraya kadar yükseldi.

Aşk Mantık İntikam dizisinin 9. yeni bölümü 20 Ağustos Cuma akşamı yayınlanacak ve reytinglerin yine bir hayli yükselmesi bekleniyor.

Dizinin hikayesinde ise Esra uzaklaşmaya çalışsa da Ozan onu yeniden kazanmak için her yolu deneyecek.