Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisinin başarısı için bu şartlar yerine getirilmeli!

Aşk Mantık İntikam dizisinin başarısı için bu şartlar yerine getirilmeli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam isimli yeni yazlık dizinin fragmanları yayınlanmaya başlandı. Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal’ın senaryosunu yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Murat Öztürk oturuyor. Güney Kore dizisi Cunning Single Lady dizisinin Türk versiyonu olan Aşk Mantık İntikam başarılı olabilecek mi? İşte bu soru sorulmaya başlandı.

16 bölüm süren orijinal dizi 55 dakikalık bölümlerden oluşuyordu. Aşk Mantık İntikam ise her bölümü ile bir sinema filmi seviyesinde ekranda olacaktır. Burcu Özberk, İlhan Şen, Melisa Döngel ile Burak Yörük dörtlüsü bu yapımda buluştu. Genç kuşağın son dönemde öne çıkan isimlerinin buluşması dizinin dikkat çekmesini sağladı…

Aşk Mantık İntikam dizisinin başarısı için bu şartlar yerine getirilmeli! 7

18 Haziran Cuma günü ilk bölümü ile ekrana gelecek olan Aşk Mantık İntikam isimli dizi için değerlendirmede bulunan Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, yazlık diziyle ilgili şu yorumda bulundu:

“Yerli versiyonun tanıtım özetinden görüldüğü üzere içerik bakımından orijinalden pek farklı bir yol izlenmeyecek gibi! Kuşkusuz Güney Kore dizisinden daha uzun süreli bölümleri doldurmak için özgün içeriğe ilaveler yapılacaktır. Ama temelde izlenecek yol aynı. Dolayısıyla senaryonun orijinalinin iyi dizayn edilmiş olması uyarlamanın içeriğini olumlu etkileyecektir. Hal böyleyken orijinalin hakkının verilmesi hususunda asıl belirleyici, karakterlerin performansı ve sahnelerin iyi kurulması olacaktır.

Aşk Mantık İntikam romantizmi, gücünü orijinalinden alan bir yapım özelliğinde. Şayet bu güç hafife alınmaz ve romantik komedi klişeleriyle sahneleri abartma hatasına düşülmezse, hem orijinalin hakkı verilecek hem de başarılı bir rekabetçilik sergilenecektir.”

Ayrıca tanınmış ve usta isimlerin de yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisinde şu isimler de bulunuyor: Süleyman Atanısev, Mehmet Yılmaz Ak, Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu..