Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinin vedasını izleyiciler gözyaşıyla seyretti, kamera arkasında ise büyük eğlence vardı!

Son Yaz dizisinin vedasını izleyiciler gözyaşıyla seyretti, kamera arkasında ise büyük eğlence vardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisi Fox TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluştu ve ilk sezonu da tamamladı.Reytinglerinin iyi olması ve büyük izleyici ilgisini 21 bölüm boyunca sürdürebilmesi sayesinde dizinin ikinci sezon onayı verildi…

Ali Atay ve Alperen Duymaz ikilisinin muhteşem performanslarından hayranları bir hayli etkilendi. Selim ile Canan çifti ve Akgün ile Yağmur ikilisi izleyicilerin kalbini kazandı. Hafsanur Sancaktutan ile Alperen Duymaz’ın uyumu beğenildi. Ancak asıl izleyicilerin kalbini çalan uyum Ali Atay ile Funda Eryiğit’ten geldi.İkilinin enerjisi tuttu ve son yılların en çok akılda kalan dizi çiftlerinden birisi daha oluştu.

Funda Eryiğit’in diziden ayrılacağının ortaya çıkması herkesi üzmüştü. Sezon finalinde de Canan karakteri vuruldu ve Kara ailesi büyük bir acı yaşadı. Eğer senaristler bir ters köşe yapmaz ise Canan ile ailesinin Son Yaz’ını ilk sezonda izlediniz…

Son Yaz dizisinin vedasını izleyiciler gözyaşıyla seyretti, kamera arkasında ise büyük eğlence vardı! 7

Son Yaz dizisi 3 aylık aranın ardından Eylül’de yeniden ekranlara dönüş yapacak. Ancak yeni sezonda bambaşka olayların yaşanacağı mekanların değişeceğinden bile belli. Çeşme’den ayrılan ekip artık İstanbul sahneleri ile ikinci sezonda ekranda yer alacak.

Bu demek oluyor ki, hikayeden her şey baştan aşağıya değişecek. Canan’ın Son Yaz’ını ilk sezonda yansıtan senaristleri, şimdiden ikinci sezon için çalışmalara başladı.

Son Yaz dizisinin sezon finali bölümünün çekimlerinde ise büyük bir eğlence vardı. Düğün sahnesine özenle hazırlanan ekip, adeta şıklık yarışına girdi. Sette ekip yoğun bir şeklide çalışırken, eğlenceli anlar da yaşandı.

Dizinin çekimlerinin nasıl gerçekleştirildiğinin ipuçlarının da yer aldığı sezon finalinin kamera arkası görüntülerini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.