Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisindeki bomba ayrılık iddiasına yanıt gecikmedi!

Son Yaz dizisindeki bomba ayrılık iddiasına yanıt gecikmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında ilk sezonu tamamlanan Son Yaz dizisi, dün akşam 21.bölümü ile birlikte izleyicilerine veda etti. Veda bölümünde Canan karakterinin vurulması izleyicilerin yüreklerini yaktı.Funda Eryiğit’in diziden ayrılacağı iddiaları zaten gündeme gelmişti. Oyuncunun vedasına izleyiciler çok üzüldü.

Son Yaz dizisinde Gökhan karakterine hayat veren Olgun Toker de sezon finalinde hikayeye veda eden bir başka isim oldu. Dizinin hikayesinden Ali Atay’ın da ayrılacağına yönelik olarak gazeteci Birsen Altuntaş bir kulis bilgisi paylaştı. Bu gelişme sosyal medyada kısa sürede karşılık buldu ve Ali Atay’ın ayrılma durumuna yönelik olarak izleyiciler yoğun bir eleştiride bulundu.

Kısa sürede binlerce paylaşım yapıldı, Ali Atay da twitter gündeminin üst sıralarına kadar yükseldi. Ancak bu iddiaya yanıt da gecikmedi…

Ali Atay’ın menajeri yaptığı açıklama ile izleyicilerin yüreklerini soğuttu. Ali Atay’ın menajeri, oyuncunun ikinci sezonda da Son Yaz dizisine devam edeceğini duyurdu.

Ali Atay’ın ayrılık iddiası kısa süre gündemde kaldı ama 1-2 saat içinde bile müthiş bir etkileşim dalgası ile sosyal medyayı salladı.

Eylül ayında yeniden ekrana dönmesi beklenen dizide Funda Eryiğit’in ayrılığı zaten yürekleri yakmıştı. Ali Atay ise kalıyor ve ikinci sezonda izleyicilerle buluşmaya devam edecek.