Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisinin bugüne kadar elde ettiği en büyük başarı!

Aşk Mantık İntikam dizisinin bugüne kadar elde ettiği en büyük başarı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisi Cuma akşamları iyi reytingler alarak yoluna devam ediyor. Kanalın bu sezon yüzünü güldüren projelerden birisi olan dizide büyük bir değişim yaşandı.

Hikayesi 4 yıl zaman atlayan ve birçok konunun da izleyicileri fazlasıyla kızdırmasına rağmen Aşk Mantık İntikam’ın reytinglerinin iyi olduğunu söyleyebiliriz. Geçtiğimiz haftalardan bu yana süren izleyicilerin eleştirilerine karşı senaristler yeni bir adım attı.

4 yıllık zaman atlaması ile hikaye baştan aşağıya değiştirildi. Ancak izleyiciler atılan bu adımları da eleştiriyor. Reytinglere bakıldığında ise verilen mesaj net.

Diziye destek sunan ve sadık şekilde izlemeye devam eden geniş bir kitle var. Bu kitle senaristlere kızmış olsa da, diziye yönelik eleştiriler yapsa da yine de ekran başına geçip izlemeyi sürdürüyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinin bugüne kadar elde ettiği en büyük başarı da işte bu izleyici sadakati.

3 Aralık Cuma günü, tüm kişiler ve ABC1 gruplarında altıncı sırada yer alan dizi, AB grubunda ise dördüncü oldu. Dizinin tüm gruplarda ortalamanın üzerinde reytingler aldığını da hemen hatırlatalım.