Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisi reytinglerde nasıl başladı?

Kaderimin Oyunu dizisi reytinglerde nasıl başladı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Star TV ekranında yayınlanan Kaderimin Oyunu isimli dizinin ilk bölümü 3 Aralık Cuma akşamı yayınlandı. Son dönemde dizi tutturma konusunda çok ciddi sorunlar yaşayan Star TV için dizinin reyting başlangıcının iyi olduğunu söyleyebiliriz.

Genel olarak ortalamanın altında oranlar gelmiş olsa da tüm kategorilerde bir izleyici ilgisinin oluştuğu reytinglerden gözüküyor. Kaderimin Oyunu dizisi başka bir kanalda olsa belki çok daha büyük bir kitleye ulaşabilirdi. Ancak Star TV’nin izlenme oranının düşük olması da dizinin açılışının daha iyi olmasının önündeki bir engel olarak gözüküyor.

Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizi tüm kişilerde 11. sırada yer alırken, AB grubunu 9. olarak tamamladı ve ABC1’de ise 10. sırada bulunuyor.

Sıralama noktasında çok iyi gibi görünmüyor olsa da dizinin ortalama oranlara çok yakın reytingler alması umut verici bir durum.

Star TV’nin bu sezon diziler konusundaki şanssızlıklarını iyi bilenler için Kaderimin Oyunu önümüzdeki haftalarda yükselebilecek ve tutunabilecek bir dizi olarak gözüktü.

10 Aralık Cuma günü yayınlanacak olan dizinin ikinci bölümünün elde edeceği oranlar daha net ir fikir verecektir.