Ana sayfa Sosyal Medya ‘Aşk Mantık İntikam’ dizisinin ‘Esra’sı Burcu Özberk’in hayatının akışını hangi ünlü isim değiştirdi?

‘Aşk Mantık İntikam’ dizisinin ‘Esra’sı Burcu Özberk’in hayatının akışını hangi ünlü isim değiştirdi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin romantik komedi dizisi ‘Aşk Mantık İntikam’da İlhan Şen ile uyumlu bir ikili olan Burcu Özberk, Youtube’da ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ programına konuk oldu. Ünlü oyuncu, programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

22 yaşında Erdal Beşikçioğlu ile tanışmasının hayatının akışını değiştirdiğini söyleyen oyuncu, “Konservatuar 2. sınıftaydım ve açıkçası okulda istediğim gibi bir ortam yoktu, iyi bir eğitim alamıyordum sonra Cermodern’de bir sınav açtılar orada Erdal Hoca ve gerçek tiyatro ile  tanıştım.  ‘İşte bu! Burada olmalıyım!’ dedim. 4 sene çok güzel oyunlar oynadık. Erdal Hoca ile aynı ajanstaydık bana İstanbul’dan teklif geldi, ‘gidemem’ dediğimde Erdal Hoca; ‘ne demek gidemem, İstanbul’a gideceksin!’ dedi. Onun vasıtasıyla İstanbul’a gittim, o ön ayak oldu. Erdal Beşikçioğlu ile tanışmasaydım, o bana güvenmeseydi belki de şu an burada olamayacaktım” dedi.

'Aşk Mantık İntikam' dizisinin 'Esra'sı Burcu Özberk’in hayatının akışını hangi ünlü isim değiştirdi? 8

Eskişehir’de doğup büyüyen güzel oyuncu Eskişehir’in hayatında ki yerinin ayrı olduğunu da söyledi. Arabalı sinemaların ve mahalle kültürünün olduğu 70’ler, 80’ler dönemine şahit olmak istediğini belirten Burcu Özberk, en zevk aldığı şeyin ise, sahilde oturup gün batımını izlemek olduğunu söyledi.

'Aşk Mantık İntikam' dizisinin 'Esra'sı Burcu Özberk’in hayatının akışını hangi ünlü isim değiştirdi? 9

Özberk, Hakan Gence’nin ‘Ölsemde vazgeçmem dediğin huyun ne?’ sorusuna, ‘Dik başlı olmam’ cevabını verdi. Genç oyuncu; “Önceden hayatla bir kavgam vardı, hayatta her şeyi çok ciddiye alırdım artık o kadar ciddiye almamaya çalışıyorum” açıklamasını yaptı.  Rihanna hayranı olduğunu belirten oyuncu sesinin de güzel olduğunu sözlerine ekleyerek, “Sesim güzel ancak çok çabuk detone oluyorum. Kulağım da, iyi sesimi eğitirsem belki 10 sene sonra bir albüm yaparım” açıklamasını yaptı.

Burcu Özberk’in açıklamalarını aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.