Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cem Yılmaz, hangi oyuncu için seferber oldu?

Cem Yılmaz, hangi oyuncu için seferber oldu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Komedyen Cem Yılmaz, Opet reklam filminde birlikte rol aldığı oyuncu Hülya Duyar’ın fenalaşması üzerine harekete geçti.

En son ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisinde ‘canlandırdığı ‘Sultan’ karakteri ile gönüllerde taht kuran 51 yaşında ki oyuncu Hülya Duyar, reklam filmi çekiminden sonra gittiği tatilde de baygınlık geçirdi. Yapılan kontrollerde, Duyar’ın beyninde büyük bir tümör tespit edildi.Oyuncunun rahatsızlığını öğrenen rol arkadaşları Cem Yılmaz, Bahtiyar Memili ve dostları hemen seferber oldu. Sevilen oyuncu için Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Uğur Türe’den randevu alındı.Cem Yılmaz, hangi oyuncu için seferber oldu? 1

Türkiye’de olduğu kadar Almanya’da da çok tanınan Hülya Duyar, gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre çarşamba günü ameliyat olacak. Altuntaş’a konuşan Duyar,  “Reklam çekiminde bir anda konuşamamaya başladım. Atak oluştu. Yapamadım sandım. Sonra tatile gittim, orada bayıldım. Doktora gittiğimde de büyük bir tümöre rastlandı. Öğrenen herkes aynı gün seferber oldu, hemen Uğur Türe’den randevu aldılar kısmetse çarşamba ameliyat olacağım” açıklamasını yaptı.