Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri ‘Arka Sokaklar’ dizisinin ‘Tekin’i Onur Bay, hayalindeki kadının özelliklerini anlattı!

‘Arka Sokaklar’ dizisinin ‘Tekin’i Onur Bay, hayalindeki kadının özelliklerini anlattı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisinde Tekin karakterine hayat veren Onur Bay, Onedio’nun youtube kanalına katıldı ve hayranlarından gelen soruları yanıtladı. 9 yaşında diziye başlayan ve 15 sezon boyunca Arka Sokaklar dizisinde rol alan Onur Bay, diziden ayrılması ile gündeme gelmişti.
Ünlü oyuncu artık farklı roller ile hayranlarının karşısına çıkmayı istiyor. Hastalıklı ve problemli karakterleri sevdiğini söyleyen Onur Bay, “komedide de oynayabilirim, pek çok karakteri canlandırmayı isterim” dedi.

‘Arka Sokaklar’ dizisinin ‘Tekin’i Onur Bay, hayalindeki kadının özelliklerini anlattı! 8
Sokakta kendisine Tekin ismi ile hitap edildiğini belirten Onur Bay, “Tekin ile ben çok ayrı karakterleriz,  Tekin çok sosyal, çok çapkın birisi bense sakin bir insanım. Karakteri canlandırırken kendimden de çok beslendiğim anlar oldu ama birebir benzediğimiz söylenemez, dizide Tekin’den başka bir karaktere hayat vermek istemezdim, o benim çocukluğum” dedi.

‘Arka Sokaklar’ dizisinin ‘Tekin’i Onur Bay, hayalindeki kadının özelliklerini anlattı! 9

‘Tekin’ karakterinin aksine, çapkın olmadığını ama belki dışardan öyle görünebileceğini, aslında hayatında belli sayıda insan olan sakin birisi olduğunu ifade etti. Yakışıklı oyuncu hayalindeki kadının özelliklerini açıklarken şu ifadeleri kullandı; “Hayatıma girecek kişide aradığım en önemli özellik, dürüst olması, benimle her şeyi paylaşabilmesi, birlikte bir hayat idame ettirebilmemiz, beni tamamlaması, beni anlamasını isterim.”
İlişkide karşısındaki kişiyi sahiplendiğini belirten Onur Bay, “Kıskancım, hayatıma birisini almam ve aldıktan sonra da çıkarmam kolay olmaz bütün plan ve hayallerimin içine ilişki yaşadığım kişiyi katarım.” dedi.

Onur Bay’ın Onedio videosunu aşağıda izleyebilirsiniz;