Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisi iyi başlangıç yaptı hemen yeni karar geldi!

Aşk Mantık İntikam dizisi iyi başlangıç yaptı hemen yeni karar geldi!

tarafından ker_def

TelvizyonGazetesi.com/ Detay – Fox TV ekranlarında romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisine dizi hayranları adeta tutuklu kaldı. İki genç oyuncunun yeni dizi buluşmasında uyumun başarılı olduğu görüldü.

Aşk Mantık İntikam dizisinin ilk 2 bölümü yayınlandı ve izleyicilerden de tam not aldı. Dizinin reyting sonuçları da çok iyi geldi. İkinci bölümde yükselen reytingler hikayenin izleyicileri ekran başına toplayabileceğini anlattı. Dizinin gelecek haftalarda daha da çok izleyiciye ulaşması bekleniyor.

Aşk Mantın İntikam dizisinin bu kadar başarılı bir açılış yapmasının ardından yeni kararlar da peş peşe geldi. Dizi için yurt dışı atağı başlatıldı. Türkiye’de alınan iyi sonuçlar, yabancı dizi hayranlarının da yapıma ilgi gösterdiğinin sosyal medyada görünmesinin ardından dizi yurt dışı pazarına açıldı.

Aşk Mantık İntikam, Güney Kore yapımı olan Cunning Single Lady dizisinin uyarlaması olarak ortaya çıktı. Yurt dışında ise dizinin Love Reason Get Even ismi ile satışa çıkartıldığı ortaya çıktı.

Burak Yörük ve Melisa Döngel’in de başrolünde yer aldığı dizinin genç ve başarılı oyuncuları etkileyici performanslar sergiliyor. Günay Karacaoğlu ile Zeynep Kankonde ikilisi de tecrübelerini konuşturarak seyir zevkinin artmasını sağlıyor.

Aşk Mantık İntikam dizisi iyi başlangıç yaptı hemen yeni karar geldi! 7