Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam ile ilgili endişe verici iddia!

Aşk Mantık İntikam ile ilgili endişe verici iddia!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu yazın en sevilen dizilerinden biri olan Aşk Mantık İntikam, kış sezonunda da Fox TV ekranında izleyiciyle buluşmaya devam edecek. Başrollerinde Burcu Özberk ve İlhan Şen’in yer aldığı dizi artık cuma akşamları yayınlanacak. Ancak diziyle ilgili ortaya atılan bir iddia hayranlarında endişeye yol açtı.

Aşk Mantık İntikam dizisi yaz boyuncu başarılı bir çıkış yaptı. Reytinglerde çok iyi giden dizi bu başarısı sayesinde kış sezonunda da devam etme hakkı kazandı. Ancak yeni sezonda çok iddialı diziler arka arkaya geliyor. Dolayısıyla bu kanlı savaş içinde Aşk Mantık İntikam’ın başarısını sürdürüp sürdüremeyeceği büyük merak konusu.

Bu iddiaya göre eğer Aşk Mantık İntikam dizisi kış sezonunda aynı başarıyı sürdüremezse yayından kaldırılacak. Yine iddiaya göre yerine konulacak dizide şimdiden belli. Eğer Aşk Mantık İntikam kışın rakiplerine yenik düşerse yerine İmkansız adlı dizi konulacak.

Aşk Mantık İntikam ile ilgili endişe verici iddia! 7

İmkansız adlı dizide başrolleri Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy paylaşacak. Hazal Kaya dizide, geçmişte çok zorluklar yaşayan ve bir kaza sonrasında geçmişinden kurtulmak için hafızasını kaybetmiş rolü yapan birisini canlandıracak.

Bu noktada Aşk Mantık İntikam’ın yeni yayın günü olan cuma akşamları karşısında hangi dizilerin olacağı ve bu dizilerin tutup tutmayacağı çok önemli. Dolayısıyla cuma akşamı diğer kanalların hangi dizileri ekrana getireceği merakla bekleniyor.

Bu arada yeni sezon için Fox TV’nin elinde çok fazla dizi projesi olduğu ve yayınlayacak gün bulamadığı belirtiliyor. Bu durumda şimdi çekilmeye başlayan dizilerin yayın için bir süre beklemesi söz konusu. Kanal muhtemelen reytingleri kötü giden dizileri çok uzatmadan sona erdirecek ve yerine elindeki yeni dizileri koyacaktır.