Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur bitti yaşasın Üç Kuruş! Yeni diziden herkesi zıplatacak bir haber var!

Çukur bitti yaşasın Üç Kuruş! Yeni diziden herkesi zıplatacak bir haber var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım’ın Show TV’de yayınlanan ve yaz sezonu başında ekranlara veda eden unutulmaz dizisi Çukur’un daha son bölümünde Üç Kuruş’un duyurusu yapılmıştı. Çukur’un sona ermesine üzülen dizi izleyicileri de bu haber karşısında büyük mutluluk yaşamıştı.

Görünen o ki Üç Kuruş, Çukur’un yerini dolduracak bir hayli benzer bir dizi. İlk bölümünden itibaren reytingleri hep yüksek devam eden Çukur dizisi, çarpıcı hikayesi ve başarılı oyunculuklarıyla her bölümde izleyicileri ekrana kitlemeyi başarıyordu.

Çukur’un yerine şimdi Üç Kuruş geliyor. İzleyiciler yeni diziyi büyük bir heyecanla beklerken ortada dolaşan bir iddia büyük sevinç yaratacak. Zira iddiaya göre Üç Kuruş dizisi ekibi 15 Eylül’de sete çıkacak.

Peki Üç Kuruş dizisinde son durum ne? Dizinin başrolünde, en son Sefirin Kızı dizisinde Gediz karakteriyle izlediğimiz ve halen Cem Yılmaz’ın Netflix için çektiği Erşan Kuneri dizisinde rol alan Uraz Kaygılaroğlu var. Kaygılaroğlu dizide Kartal isminde bir kumarhane sahibini canlandıracak.

Çukur bitti yaşasın Üç Kuruş! Yeni diziden herkesi zıplatacak bir haber var! 7

Dizinin diğer oyuncularıyla ilgili ise hala kesinleşen bir durum yok. Polis karakteri için uzun süredir Ekin Koç’un adı geçiyor ancak hala resmi bir açıklama yapılmadı. Ayrıca Aytaç Uşun da dizinin kadrosuna katılan ikinci önemli ismi oldu. Aytaç Uşun dört sezon boyunca Çukur dizisinde Meke karakteri ile büyük bir ilgi görmüştü. Dizi için Aslıhan Malbora’yla da anlaşılırken ismi geçen bir diğer isim de Hazal Subaşı.

Üç Kuruş dizisinin hikayesi de şöyle olacak: Üç Kuruş bir cinayet sahnesiyle başlayacak. Seri katil İrfan İrfan kurbanını öldürür ve yanına 3 kuruş bırakır… Üç kuruş, dizinin aynı zamanda simgesi olacak. Kartal ise suçla örülü bir mahallede yaşayan bir kişi olarak polis ve seri katil arasındaki bağlantıyı sağlayacak kişi olacak. Üç Kuruş dizisi mahalle unsuruyla muhtemelen Çukur’a benzer bir dizi olacak. Kartal ile İrfan bağlantısı da dizinin en önemli düğüm noktası olarak izleyicileri birbirinden farklı olaylara götürecek.