Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık intikam kurtuldu, Baş Belası dizisinin başı dertte!

Aşk Mantık intikam kurtuldu, Baş Belası dizisinin başı dertte!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz dönemi sona eriyor ve Eylül itibariyle kış sezonu dizilerini ekranlarda görmeye başlayacağız. Yaz ayları için hazırlanan Aşk Mantık İntikam çok başarılı bir yapım olarak öne çıktı.

Kalp Yarası dizisiyle birlikte Aşk Mantık İntikam bu dönemin en çok izlenen dizisi oldu. Fox TV ekranında yayınlanan Aşk Mantık İntikam’da Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisi başrolde yer alıyor.

Dün akşam yayınlanan Fox TV dizisinin 10. bölümü tüm kişiler kategorisinde ortalamanın çok üzerine çıktı ve birincilik elde etti. AB ve ABC1 kategorilerinde de günü ikinci bitiren dizi yine milyonlarca hayranını ekran başına topladı. Dizinin başarılı performansı göz doldururken, kış döneminde de ekranda yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Cuma akşamları yayınlanan atv dizisi Baş Belası’nın reytingleri ise hiç iyi değil… İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin reytingleri yine düşük geldi.

Aşk Mantık intikam kurtuldu, Baş Belası dizisinin başı dertte! 7

Baş Belası dizisinin 11. bölümü dün akşam yayınlandı ve reytinglerin bir türlü yükselmemesi sorunların artmasına neden oldu… Hikayesi ve oyunculuk performansları ile çok beğenilen dizinin neden izleyicilerin ilgisini çekmediği de merak ediliyor.

Baş Belası dizisinin dün akşam ekrana gelen 11. bölümü tüm kişiler ve AB gruplarında günü yedinci olarak tamamladı. Dizinin ABC1’de ise sekizinci olduğunu görüyoruz. Baş Belası bu gidişle kış döneminde ekranda yer alabilmesi zor olan bir yapım olarak görünüyor.

Aşk Mantık İntikam önümüzdeki dönemde yoluna devam edecek güçlü bir dizi olarak görünürken, Baş Belası ise yayından kaldırılma riskini taşıyor.