Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam’a her şeyi karıştıracak yeni bir karakter geliyor!

Aşk Mantık İntikam’a her şeyi karıştıracak yeni bir karakter geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Aşk Mantık intikam isimli romantik komedi dizisi etkileyici reyting performansı ile yoluna devam ediyor.

Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 14. yeni bölümünde önemli bir yenilikle karşılaşacaksınız. Çağla karakterinin eski sevgilisi olarak Mert hikayeye gelecek ve ortalık çok karışacak.

Esra ile Ozan’ın arasına girmek için her yolu deneyen Çağla’yı zor günler bekliyor. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Mert karakterini Yusuf Akgün canlandıracak.1984 İstanbul doğumlu olan Yusuf Akgün, 2004 yılından bu yana setlerde yer alıyor.

Adını Feriha Koydum dizisindeki Koray olarak öne çıkan oyuncu, O Hayat Benim dizisinde Orkun’u canlandırdı ve Cennet’in Gözyaşları dizisinde ise Orhan olarak ekranda yer aldı.

Hikayesi çok sevilen ve reytingleri de iyi giden dizi Cuma akşamları Arka Sokaklar’ı bile geçmeye başararak çok iyi iş yaptı. Kırmızı Oda dizisi AB grubunda birincilik elde etse de diğer iki grupta Aşk Mantık İntikam zirvede yer aldı.

Bu başarı sonrasında Cuma günü yayınlanacak olan 14. bölümün sonuçları da dikkatle takip edilecek. Mert karakterinin gelişi ile birlikte dizide neler değişeceği de izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Aşk Mantık İntikam 14. bölümü ile 24 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’da izleyicilerle buluşacak.