Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası ile gönülleri çelen Gökhan Alkan’dan ayrılık iddiasına yanıt!

Kalp Yarası ile gönülleri çelen Gökhan Alkan’dan ayrılık iddiasına yanıt!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Kalp Yarası dizisinin başrolünde Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin bulunuyor. Başarılı bir süreç geçiren dizinin hikayesini izleyiciler çok beğendi. Oyunculuk performanslarıyla da öne çıkan dizinin yeni bölümleri büyük merakla bekleniyor.

Antakya’da yoğun bir şekilde çalışmakta olan Gökhan Alkan, fırsat bulduğunda ise İstanbul’a gelerek arkadaşları ile bir araya geliyor. Oyuncu, “Projemiz var. Atv’de Kalp Yarası devam ediyor. Sezondayız, daha da güçlü, daha da işimize güç katarak ne yapabiliriz diye istişaresini yaptık” açıklamasında bulundu.

Antakya’daki hayata alıştığını belirten Gökhan Alkan, çok keyifli bir süreç yaşadıklarını ve iyi arkadaşlıklar kurduklarını anlattı. Yemek yediğini ama dikkat de ettiğini belirten oyuncu, işi nedeniyle formunu korumak zorunda olduğunu hatırlattı.

Gökhan Alkan, Yasak Elma dizisinde birlikte rol aldığı ve sonrasında aşk yaşamaya başladığı Nesrin Cavadzade ile ilgili ayrılık iddialarını da yalanladı.

“Her şey yolunda” diye konuşan oyuncu, bir ayrılık olmadığının altını çizdi. İki ünlü isim arasında kavga çıktığı ve evlilik yolunda giden ilişinin bittiği yönünde magazin basınında bazı iddialar ortaya atılmıştı.

Gökhan Alkan, ilk kez bu iddiaları doğrudan yalanlayarak son durumu herkes ile paylaştı.