Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İsmail Hacıoğlu’nun babası rolüne usta bir isim geldi!

İsmail Hacıoğlu’nun babası rolüne usta bir isim geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mahkum isimli yeni Fox TV dizisi için hazırlıklar devam ediyor. Onur Tuna’nın yanı sıra Seray Kaya ve İsmail Hacıoğlu’nun da başrolünde yer aldığı dizinin ilginç bir hikayesi var…

Innocent Defendant isimli yapımdan uyarlanan Mahkum dizisinde, bir savcının geçici hafıza kaybı yaşaması sonrasında kendisini hapiste bulması ve idam ile yargılandığı davada suçsuzluğunu ispatlama çabasını göreceksiniz.

Farklı bir karakter ile ekrana gelmeye hazırlanan İsmail Hacıoğlu yeni dizi anlaşmasını yaptığı röportajda doğruladı. Kasım ayında dizinin yayında olacağını belirten oyuncu, Barış karakterine hayat verecek. Bu karakterin babası olarak ise usta oyuncu Altan Gördüm’ü izleyebileceksiniz.

İsmail Hacıoğlu'nun babası rolüne usta bir isim geldi! 1

1958 Adana doğumlu olan Altan Gördüm, hem sinema hem de dizilerde başarılı performanslara imzasını attı. Oyuncu yetiştirme konusunda da önemli çalışmaları bulunan Altan Gördüm, en son geçen sezon Gel Dese Aşk isimli dizide rol almıştı. Mevlana isimli TRT dizisinde de rolü bulunan oyuncu, yeni sezonda İsmail Hacıoğlu’nun canlandıracağı Barış karakterinin babası olarak izleyici karşısına çıkacak.

Savcı Ağıt Bulut’a hayat verecek olan Onur Tuna için çok etkileyici bir rol daha geliyor… Yasak Elma dizisindeki Alihan karakterinin ardından oyuncu Mucize Doktor’da doktor Ferman olmuştu. Şimdi ise Onur Tuna’yı cinayetten suçlanan bir savcı olarak adalet mücadelesi yaparken izleyeceğiz.