Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam’da partnerlik şahane! İlhan Şen’den Burcu Özberk’e hem iltifat hem jest!

Aşk Mantık İntikam’da partnerlik şahane! İlhan Şen’den Burcu Özberk’e hem iltifat hem jest!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam dizisinin başrol oyuncuları Burcu Özberk ile İlhan Şen, keyifli bir sohbet için bir araya geldi. Kamera Arkası isimli Fox TV programının sorularını yanıtlayan ikili, eğlenceli anlar da yaşadı.

Cuma akşamları yayınlanan dizide Esra ve Ozan karakterleri ile iyi bir etkileşim sağlayan ünlü ikili, en iyi dizi çiftlerinden birisi olmayı da başardı. Röportaj sırasında kimin çılgın saç modeline yakın olduğu sorusu soruldu.

Burcu Özberk, kendisini çılgın birisi olarak tanımlasa da saç konusunda partneri kadar risk alamayacağını ifade etti ve partnerinin saç konusunda çılgınlık yapabileceğini ima etti.

Aşk Mantık İntikam'da partnerlik şahane! İlhan Şen'den Burcu Özberk'e hem iltifat hem jest! 8

İlhan Şen ise partnerine iltifatta bulunarak, “Burcu’nun saçları çok kıymetli bizim için. Burcu çok kıymetli bizim için” diye konuştu. Burcu Özberk de partnerinin de çok kıymetli olduğu ifadesinde bulundu.

İlhan Şen’in eliyle partnerinin eline dokunması da ikilinin arasındaki sıcaklığı yansıtması açısından görüntülerdeki önemli detaylardan birisiydi.

Aşk Mantık İntikam'da partnerlik şahane! İlhan Şen'den Burcu Özberk'e hem iltifat hem jest! 9

Her şeye fazla tepki veren birisi olduğunu anlatan Burcu Özberk, partneri ile düzenli olma ve evde kalmayı sevme konularında benzerlikleri bulunduğunu ifade etti.

İki ünlü oyuncu da hayvanlarla iyi iletişim kurma ve çılgınlıklar yapma konusunda da birbirlerine çok benziyor.

Röportaj sonunda Burcu Özberk, “İlhan seni çok seviyorum” diyerek partnerinin jestlerine karşılık vermiş oldu.

Aşk Mantık İntikam dizisinin iki ünlü çifti başarının altında yatan uyum konusunda ne kadar iyi olduklarını da bir kez daha gösterdi.