Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Elkızı dizi ekibi ilk bölümü birlikte keyifle izledi!

Elkızı dizi ekibi ilk bölümü birlikte keyifle izledi!

tarafından ker_def

FOX’un herkesi ekran başına kitleyen yeni dizisi “Elkızı” dün akşam yayınlanan ilk bölümü ile büyük beğeni topladı. Set ekibi, oyuncular ve yapım ekibi bir araya gelerek ilk bölüm heyecanını birlikte yaşadılar. İzleme sonrası verilen partide ise ekip ve oyuncular oldukça keyifli dakikalar geçirdi. Dizi ortalama reytingler alarak ekrana fena sayılmayacak bir başlangıç yaptı. Elkızı’nın ikinci bölümde reytinglerini yükseltmesi bekleniyor.

“Elkızı” ilk bölümüyle sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Diziyle ilgili Twitter’da yapılan yorumlar, izleyicinin diziye tam puan verdiğini gösterdi. Dizi ile ilgili yapılan yorumlardan bazıları şöyle oldu: “Elkızı çok güzel bir başlangıç yaptı.” “Hem oyunculuklar hem hikayesi ile bir bütün oluşturmuş, çok sevdim.” “Fikret Kuşkan ve Sevda Erginci karşılıklı döktürüyorlar, çok akıcı bir iş çıkarmışlar.”

Elkızı dizi ekibi ilk bölümü birlikte keyifle izledi! 9

Sevda Erginci’nin canlandırdığı Ezo’nun  annesinin gelinliğini davette giyerek, anne özlemini anlattığı sahnede yürekleri dağladı.

Sahne ile ilgili sosyal medyada duygu dolu yorumlar paylaşıldı. Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Ezo ve konuşması direkt kalbime işledi, boğazımda düğüm oldu, artık susmayan, hakkını arayan ve her ne olursa olsun savaşmaktan asla vazgeçmeyen bir Ezo izleyeceğiz.”

Elkızı dizi ekibi ilk bölümü birlikte keyifle izledi! 10

Özgün senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide; Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Alayça Öztürk, Fırat Doğruloğlu, Nur Yazar, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper gibi başarılı isimler rol alıyor.

Elkızı dizi ekibi ilk bölümü birlikte keyifle izledi! 11

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği “Elkızı”nın, yönetmen koltuğunda Feride Kaytan otururken, dizinin senaryosunu Hilal Yıldız kaleme alıyor.