Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam’da yeni final kararı izleyicileri biraz olsun mutlu edecek!

Aşk Mantık İntikam’da yeni final kararı izleyicileri biraz olsun mutlu edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam isimli Fox TV dizisinin akıbetini hayranları çok merak ediyor. Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin, 39. bölümü ile birlikte final yapması bekleniyordu. Ancak Fox TV’den sürpriz bir değişiklik geldi.

Birçok dizi hayranı kanal yönetiminin Sen Çal Kapımı’nda olduğu gibi sezon finali yapıp, yaz döneminde Aşk Mantık İntikam’ın yeniden romantik komedi bölümleri ile ekranda olmasını bekliyordu. Ancak böyle bir düşüncenin olmadığı alınan son karar ile ortaya çıktı.

Final tarihi ile ilgili yeni bir düzenleme yapıldı. Daha önce ekibe 39. bölümde final olacağı bilgisi verilmişti. Ancak Fox TV’nin sezonu tamamlama noktasında diziye bir fırsat daha sunarak, final tarihini 42. bölüme çektiği ortaya çıktı.

Dizi hayranları fazladan 3 bölüm daha izleme fırsatı elde etmiş olacak. Bu durumda 36. bölümü yayınlanan diziden geriye 6 bölüm kalmış oldu.

Aşk Mantık İntikam için yeni bir değişiklik olmaz ise final 22 Nisan Cuma günü yayınlanacak olan 42. bölüm ile gerçekleşecek. Bu da sezonun bitmesine 1 ay kala dizinin ekrandan ayrılacağı anlamına geliyor.

Haziran ayında başlayan dizi için kış dönemini atlatıp, bir sezondan daha uzun süre ekranda kalabilmek büyük bir başarı anlamına geliyor. Uzun süre iyi reytingler elde eden, son dönemde düşüş yaşayan Aşk Mantık İntikam’ın sadık izleyici kitlesinin hala yapımı terk etmediğini de belirtmemiz gerekiyor. Fox TV’nin aldığı yeni karar dizinin hayranları için güzel bir teselli oldu.