Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ile aşkını sonlandıran Kerem Bürsin için çıkan aşk iddiaları gerçek mi?

Hande Erçel ile aşkını sonlandıran Kerem Bürsin için çıkan aşk iddiaları gerçek mi?

tarafından kadir kadir

Televiyongazetesi.com/Detay – Sen Çal Kapımı isimli yaz dizisinde partner olarak rol alan Kerem Bürsin ve Hande Erçel, uzun süre hayranları tarafından birbirlerine çok yakıştırıldılar. Dizide Serkan ve Eda olarak iki sevgiliyi oynayan ikilinin ilişkilerinin bir süre sonra gerçek olduğu konuşulsa da çıkan dedikoduları oyuncular hep yalanladılar.

Ancak dizinin mayıs ayında ara vermesiyle ikilinin aşk yaşamaya başladıkları da ortaya çıktı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin, birkaç hafta çekimlere ara verildiği dönemde Maldivlere gittiler ve tatilde birlikte olduklarını gösteren fotoğraflarını sosyal medyada paylaşınca ilişkilerini ortaya koymuş oldular.

Fakat rüya gibi olan aşk uzun sürmedi. Çift bir süre önce ayrıldılar. Durum Hande Erçel’in Kerem Bürsin ile birlikte çektirdikleri fotoğraflarını instagram hesabından silmesi ve oyuncuyu takipten çıkarmasıyla ortaya çıktı. Böylece çiftin ilişkilerinin resmen bittiği anlaşıldı.

Hande Erçel ile aşkını sonlandıran Kerem Bürsin için çıkan aşk iddiaları gerçek mi? 7
Sürpriz bir şekilde yollarını ayrılan Kerem Bürsin ve Hande Erçel çifti, magazin gündemini meşgul etmeyi hala sürdürüyor. Kerem Bürsin’in ayrılık sonrası spor spikeri Elif Gökalp ile aşk yaşadığı iddia edildi. Oyuncunun instagram’da takipleştiği spiker ile henüz birbirlerini tanıma aşamasında olduğu öne sürüldü. Kerem Bürsin cephesinden konuyla ilgili açıklama geldi.

“Kerem Bürsin’in adının geçtiği haberler doğru değildir. Ajansı ve kendisi dışında çıkan haberlerin doğruluk payı yoktur. Oyuncumuz Kerem Bürsin’in hayatında kimse olmamakla birlikte işlerimize yoğun tempo ile devam etmekteyiz. Değerli basın mensuplarından böylesine hassas bir dönemde saygı bekliyoruz.”