Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam’ın Çağla’sı Melisa Döngel’den ateş gibi poz!

Aşk Mantık İntikam’ın Çağla’sı Melisa Döngel’den ateş gibi poz!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Genç oyuncu Melisa Döngel, 2016 yılında rol aldığı Hangimiz Sevmedik dizisinde canlandırdığı ‘Sevtap’ karakteri ile tanındı.

Kariyer basamaklarını hızla tırmanan Melisa Döngel Bizim Hikaye dizisinde canlandırdığı Deniz Çelik Elibol karakterinden sonra, 2020 yılında Fox TV’de ekranlara gelen Sen Çal Kapımı’ da ‘Ceren Başar’ karakteriyle  hayran kitlesini artırdı.

Oyuncu şu sıralar Fox TV’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam’da ‘Çağla’ karakteri olarak izleyici karşısına çıkıyor. Dizide, Burcu Özberk, İlhan Şen ve Burak Yörük ile baş rolü paylaşan Melisa Döngel zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

Aşk Mantık İntikam'ın Çağla'sı Melisa Döngel'den ateş gibi poz! 7

Aktif olarak kullandığı instagram da 3 milyondan fazla takipçisi bulunan oyuncu son paylaşımıyla yine adından söz ettirdi.

Ünlü fotoğrafçı Cem Talu’nun objektifine poz veren güzel oyuncu paylaşımıyla takipçilerinden kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Döngel’in paylaşımını seksi bulan takipçileri fotoğrafa bol bol ateş emojisi bıraktı.