Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nihayet o gün geldi! Hande Erçel ve Kerem Bürsin’e ABD yolu göründü!

Nihayet o gün geldi! Hande Erçel ve Kerem Bürsin’e ABD yolu göründü!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ve Kerem Bürsin hiç kuşkusuz şu aralar Türkiye’nin en popüler ünlü çifti. Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde tanışarak birbirine aşık olan çift, düzgün giden ilişkileriyle herkesin beğenisini kazanıyor. Çift şimdi hayatlarının yeni bir dönemine başlamak üzere ABD’ye gitmeye hazırlanıyor.

Başrolünde yer aldıkları Sen Çal Kapımı dizisiyle sadece Türkiye’de değil tüm dünyada olay yaratan çift özel hayatlarında da örnek bir ilişki sergiliyor. Sen Çal Kapımı dizisinin final bölümünde sosyal medyada yapılan rekor paylaşımla Game Of Thrones dizisini bile geride bırakan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, ABD yolculukları için gün sayıyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin final yapmasının ardından ikili sessizliğe bürünmüştü. Hande Erçel gazetecilere yaptığı açıklamada dil eğitimi için İngiltere ya da ABD’ye gideceğini, okul araştırması yaptıklarını söylemişti.

Nihayet o gün geldi! Hande Erçel ve Kerem Bürsin'e ABD yolu göründü! 7

Kerem Bürsin ise Disney için hazırlanan dizi projesinden başrol teklifi aldı. Oyuncu ayrıca kendi yapım şirketinin ilk sinema filmi için yönetmen Altan Dönmez ile çalışmalar yürütüyor.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin şimdi işlere ara vererek biraz soluk almak üzere ABD’yi gitmeye hazırlanıyor. Çift 25 Kasım’da ABD’ye uçacak. Orada üç ay kalmayı planlayan çift halen kendilerine kiralık bir ev arıyor.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti ABD’de geçirecekleri üç ay boyunca hem dinlenecek hem de kendilerini geliştirmek üzere eğitimler alacak. Çift döndükten sonra da yeni projeleriyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.