Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam’ın çok sadık bir kitlesi var, senarist ne yaparsa yapsın sonuç değişmiyor!

Aşk Mantık İntikam’ın çok sadık bir kitlesi var, senarist ne yaparsa yapsın sonuç değişmiyor!

tarafından ker_def

!TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam dizisinin öyle farklı bir izleyici grubu var ki, diziye sadık bir şekilde bağlılar… Haziran ayında başlayan dizi yaz döneminin en başarılı yapımı oldu. İlk başladığında romantik komedi hikayesi ile izleyicileri kendisine bağlayan dizi, Eylül ayında kış sezonu başlayınca dram hikayesine dönüş yaptı.

Burcu Özberk ve İlhan Şen ikilisinin güçlü uyumu ile sevilen dizi, ikilinin aşk yaşadığı iddialarıyla da gündem oldu. Ancak Burcu Özberk bu aşk iddiasını yalanlayarak iyi bir arkadaş olduklarını ifade ederek bu dedikoduları bitirdi.

Aşk Mantık İntikam’ın hikayesine yönelik çok sert eleştiriler yapan dizi hayranları sosyal medyada senaristlere yükleniyor… Ancak bu eleştiriler sonrasında reytinglerde ciddi bir düşüş yaşanmadığının görülmesi de önemli bir detay.

Aşk Mantık İntikam dizisinin 28. bölümü 14 Ocak’ta yayınladı. İki hafta ekrana gelmeyen dizinin yeni bölümünün reyting sonuçları önceki haftalarla neredeyse aynıydı. Ortalamanın üzerinde gerçekleşen reytingleri ile sınırda bulunsa bile Fox TV’nin final yapmayı aklından geçirmediği bir dizi Aşk Mantık İntikam.

Güçlü izleyici desteği ile reytinglerde ilk 10 program arasına girmeyi başaran dizide yapılacak değişiklikler de merakla bekleniyor… Başrollerde yer alan Melisa Döngel ile Burak Yörük ikilisinin hikayeden yakın bir zaman içinde ayrılması bekleniyor.

Aşk Mantık İntikam'ın çok sadık bir kitlesi var, senarist ne yaparsa yapsın sonuç değişmiyor! 7

Çağla ve Çınar karakterlerinin gitmesi ile birlikte hikayenin merkezine Ozan ve Esra yerleşecek. Ayrıca Elçin Atamgüç ile Sebahat Kumaş da hikayenin yeni karakterlerine hayat verecek.

Çağla ve Çınar karakterlerinin hikayeden çıkartılmasının etkilerinin olumsuz değil daha çok olumlu olması bekleniyor. Dizi hayranları ilk dönemde olduğu gibi Ozan ve Esra’nın yeniden bir arada olmasını tercih ediyor.

Senaristler geçtiğimiz ay dizide zaman atlaması oluşturarak hikayenin düzenini değiştirmişti, şimdi bu ikinci büyük değişiklik sezon sonuna kadar diziyi ayakta tutmak için atılan bir adım olarak göze çarpıyor.

Dizinin senaristleri yaptıkları ataklarla izleyicileri bazen sevindiriyor, bazen üzüyor. Ancak reytinglerin belirli bir oranda ilerlediği düşünüldüğü zaman senaristler ne yaparsa yapsın sadık izleyici kitlesi kızsa bile diziyi takip etmeyi sürdürüyor. Aşk Mantık İntikam en büyük gücü de işte bu sadık kitlesinden alıyor.