Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz dizisinde evlenme teklifi yeni bir dönemin habercisi oldu!

Aziz dizisinde evlenme teklifi yeni bir dönemin habercisi oldu!

tarafından kadir kadir
Aziz, Efnan'a evlenme teklif ediyor

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de yılın dikkat çekici dönem dizilerinden biri olarak karşımıza çıkan Aziz’de Murat Yıldırım’ın canlandırdığı Aziz’in herkesin içinde Efnan’a evlenme teklif etmesi yeni bir dönemin başlangıcı olarak dikkatleri çekiyor.

Senaryosunu Eda Tezcan’ın yazdığı, yönetmenliğini Eda Tezcan’ın yaptığı, çekimleri Antakya’da süren dizide her şeye sil baştan başlamak zorunda kalan Aziz, bir yandan verdiği hayat mücadelesine devam ederken diğer yandan basit bir köylü kızı olan Efnan’a aşık oluyor.

Aziz ile Efnan evleniyor
Aziz’in beklenmedik şekilde hayatına giren Efnan’a olan hisleri her geçen gün büyüyor ve yayınlanan son bölümde Aziz, Efnan’a evlilik teklifinde bulunuyor. Murat Yıldırım ve Simay Barlas ikilisinin bu sahnedeki hoş hali de izleyenleri memnun etti.

Aziz’in “Bir kızı alnından öpmek ne demek Efnan? Helalimsin demek. Misafirim ol, ömrümüzün sonuna kadar” sözleri karşısında heyecandan ne diyeceğini şaşıran Efnan, Aziz’in teklifini duyunca ayaklarının bağı çözülüp bayılıyor.

Aziz’in ayıltma çabalarıyla kendine gelen Efnan, hala rüya gördüğünü zannetse de yaşananlar rüya değil gerçektir. Aziz, Efnan’a evlenme teklif etmiştir.

Ayağa kalkan Aziz, sevdiğini de kaldırarak cebinden çıkardığı kolyeyi “Bu emaneti senden daha güzel kimse taşıyamaz, evlen benim Bülbül hanım” diyerek teklifini yeniliyor. Aziz, herkes için bir kez daha evlenme teklifi ediyor ve ninesi Hatice Ana’dan torununu istiyor.

Aziz dizisinde bu evlilik sahnesi ile birlikte dokuzuncu bölüm izleyenlerin ilgisinin artmasına neden oldu. Yeni dönemde Efnan ile Aziz’in hem aşklarını hem de Hatay’ın Türkiye Cumhuriyeti’ne katılması sürecinin ayrıntılarını izleyeceğiz. Birçok izleyicinin aklında ise Dilruba ne yapacak, sorusu bulunuyor.