Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam’ın kadrosuna katılan Anıl Altan’a eşi Pelin Akil’den tam destek geldi!

Aşk Mantık İntikam’ın kadrosuna katılan Anıl Altan’a eşi Pelin Akil’den tam destek geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kaderimin Yazıldığı Gün, Güneşin Kızları, Arka Sıradakiler gibi pek çok yapımla izleyici karşısına çıkan oyuncu Anıl Altan en son 2018 yılındaki Çember dizisiyle ekranlara gelmişti.

O günden bu yana ekranlarda görünmeyen oyuncu yeniden setlere dönmeye karar verdi ve Fox TV’nin Aşk Mantık İntikam dizisini seçti. Dizinin cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümünde ilk defa görünecek olan oyuncu, ‘Ayaz Karakoç’ adlı gizemli bir adamı canlandıracak.

Kendisi gibi oyuncu Pelin Akil ile evli olan Anıl Altan ekranlarda yer almadığı dönemde ikiz kızları Alin ve Lina ile ilgilenmeyi tercih etti.

Pelin Akil, eşine yeni dizisinde sosyal medyadan destek verdi. Paylaşımında eşinin dizide canlandırdığı karakterin ismi olan ‘Ayaz’ın sözlük anlamını yazan Pelin Akil, ‘Yıkılsın ortalık, hayırlı olsun güzel kocam’ yazdı.

Aşk Mantık İntikam'ın kadrosuna katılan Anıl Altan'a eşi Pelin Akil'den tam destek geldi! 7

Dört yılın ardından tekrar oyunculuk yapmaya başlayan Anıl Altan’ı özleyen hayranları da Aşk Mantık İntikam’ın yeni bölümünü heyecanla beklemeye başladı.

Aşk Mantık İntikam dizisi kış dönemi dizileri ile yarışmak için hikayesinde önemli değişimler yaparak, zaman atlaması ile yeni bir hikaye düzenine geçiyor. Anıl Altan bu yeni düzenin en önemli isimlerinden birisi olacak.