Ana sayfa Dizi Haberleri Google’da en çok aranan diziler belli oldu! Sadakatsiz tüm dizilerin önünde!

Google’da en çok aranan diziler belli oldu! Sadakatsiz tüm dizilerin önünde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Google, herhangi bir konuda bir şeyi merak edenler için müthiş bir bilgi kaynağı. Özellikle de dizi tutkunları için. Dizinin adını girdiği anda her türlü bilgiye ulaşabilen televizyon izleyicileri Google’dan bolca yararlanıyor. 2021 yılı boyunca Google Türkiye’de en çok aranan Türk dizileri açıklandı.

Google Türkiye’de en çok aranan, bir yabancı dizi oldu. Netflix’te yayınlanan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Squid Game dizisi Türkiye’de en çok aranan dizi oldu. Listenin ikinci sırasında ise Kanal D’nin başarılı yapımı Sadakatsiz yer aldı.

Başrollerini Cansu Dere, Melis Sezen, Caner Cindoruk ve Berkay Ateş’in paylaştığı Sadakatsiz dizisi iki sezondur büyük bir heyecanla devam ediyor. Son birkaç bölümdür reytinglerde düşüş sergilese de Kanal D’nin en başarılı dizilerinden biri olmaya devam ediyor.

Google’da en çok aranan diziler belli oldu! Sadakatsiz tüm dizilerin önünde! 7

Listenin üçüncü sırasında ise Fox TV’nin romantik komedisi Aşk Mantık İntikam yer aldı. Başrollerini Burcu Özberk ve İlhan Şen’in paylaştığı dizi reytinglerde ortalamanın biraz üstünde gitse de özellikle sosyal medyada büyük bir başarı gösteriyor.

Aşk Mantık İntikam’ın hemen ardından gelen dizi ise Masumiyet. Fox TV’de yayınlanan dizi aslında çok uzun ömürlü olmadı. Başrollerini Hülya Avşar; Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın’ın paylaştığı dizi 13’üncü bölümle sona erdi. Ancak Google’ın en çok aranan dizilerinden biri olmayı başardı.

Google Türkiye’nin en çok aranan diziler sıralaması şöyle devam ediyor: Yargı, Üç Kuruş, Masumlar Apartmanı, Sen Çal Kapımı, Son Yaz v Maraşlı.