Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisinde değişimin ayak sesleri bunlar!

Kalp Yarası dizisinde değişimin ayak sesleri bunlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Kalp yarası çok beğenildi. Dün akşam 5. bölümü yayınlanan dizinin tüm kişiler kategorisinde birincilik elde etmesi de çok önemli bir başarı olarak kayıtlara geçti. Dizide Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisi de çok iyi bir uyum yakaladı.

Kalp Yarası, atv’nin de yüzünü güldüren bir yapım konumunda. Yaz döneminde dram yapımlarının akıbeti belli olmuyor. Ancak Antakya’da çekimleri devam eden Kalp Yarası için tehlikeli bir pozisyon yok. Hatta eylül ayında dizinin çok daha fazla izleyiciye hitap etmemesi için bir neden de yok… Kalp Yarası için başarılı geçen yaz döneminde yeni bölüm de 9 Ağustos pazartesi akşamı ekrana gelecek.

Dizinin etkileyici atmosferi de izleyicileri çok etkiliyor. Hikayede ise Ayşe’nin boşanma talebi ile yeni bir döneme girildi. Ferit ile Ayşe arasında gerilim giderek artıyor. Ancak dizi hayranlarının ortak görüşü Ayşe’nin Ferit’e aşık olmaya başladığını fark etmesi ile birlikte bu adımları attığı düşüncesi hakim. Yani bu durum yakında dizide büyük bir değişimin ayak izleri olabilir.

Ayşe ile Ferit ilişkisinin nereye gideceği belli değil. Ferit’in Baha konusunu ortaya atması, Ayşe’yi fazlası ile sinirlendirdi. Gururlu ve güçlü bir karakter olan Ayşe ile Baha arasında bir şey olmadığını öğrenen Ferit’in içinin rahatlaması da dizideki önemli gelişmelerden birisiydi.

Ferit, Ayşe’den boşanmak istemiyor. Ayşe ise duygularına esir olmaktan korkuyor… Ferit’e iyice tutulan Ayşe ise istemediğini söylese de konağa geri döndü. İkilinin bitmeyen tartışmasıyla tüm konak ayağa kalktı. Tüm bu kavga ve olayların altında ise aşk yatıyor…

Ayşe ve Ferit aşkının gerçeğe dönüşmesini heyecanla bekleyen dizi hayranları yeni döneme hazır olsun. Bu kavgalar ve gerilimlerin sonu büyük bir aşka çıkacak.9 Ağustos Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Kalp Yarası dizisinin 6. yeni bölümünden ilk görüntüleri aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.