Ana sayfa Dizi Haberleri Aşkın Tarifi dizisi için neden erken final kararı alındı?

Aşkın Tarifi dizisi için neden erken final kararı alındı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Aşkın Tarifi dizisinde final kararı alındığı ortaya çıktı. Dizinin düşük seyreden reytinglerine artık Kanal D katlanmak istemiyor.

Eylül ayı ile birlikte yeni diziler ekranlara gelecek. Yaz dönemi dizilerinin de bu yapımlar karşısında varlık göstermesi çok zor görünüyor. Bu nedenle de reytingleri düşük olan yaz dizilerinin bir bir ekrana veda etmesi bekleniyordu.

Aşkın Tarifi dizisi de iyi başladı ve geniş bir izleyici kitlesini etkiledi. Ancak reytingler çok iyi olmadığı için ve yükselme umudu da azalınca yayından kaldırılması kararı alındı. Bu karar izleyicileri de çok üzdü. Sosyal medyada dizi hayranları bu karara isyan eden yorumlar yaptı.

Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk ikilisinin başrolünde yer aldığı Aşkın Tarifi dizisi güzel bir proje olmasına rağmen, yaz ekranında izleyicileri yeterince ekran başına toplayamadı.

Kadir Doğulu, hem senaryodan etkilendiğini hem de şef karakterini canlandırmayı çok istediği için başrolde yer almayı kabul etmişti.

Serra Arıtürk için ise bu dizi çıkış projesi oldu. İlk kez bir dizide başrolde yer alan Arıtürk, başarılı performansı ile oyunculuk konusunda iyi bir sınav verdi.

Aşkın Tarifi dizisinden şimdiye kadar 10 bölüm yayınlandı. 13. bölüm itibari ile final yapacak olan diziden geriye sadece 3 bölüm kaldı.