Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı dizisindeki ayrılık büyük değişim getirecek!

Ada Masalı dizisindeki ayrılık büyük değişim getirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Ada Masalı isimli romantik komedi dizisi yoluna devam ediyor. Salı akşamları yayınlanan dizide Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz ikilisi başrolde yer alıyor. Dizinin yaz enerjisini çok iyi yansıtması dikkatlerden kaçmadı.

Ada Masalı dizisinde önemli bir değişim yaşandı. Senaryo noktasında izleyicilerin şikayetleri de artınca senaryo tarafında büyük bir değişim kararı verildi. Dizinin senaryosunu başından bu yana; Yelda Eroğlu, Yeşim Çıtak, Emine Yıldırım ve Dilek İyigün yazıyordu. Ancak senaryo konusundaki sıkıntılar üzerine değişiklik yapıldı.

Artık Ada Masalı dizisi Aksel Bonfil yazacak. Yeni düzenleme sonrasında dizinin hikayesinde de değişim beklentisi başladı. Haziran ile Poyraz karakterlerinin bundan sonra nasıl bir hikaye çerçevesinde ilerleyecekleri merakla bekleniyor.

Yaz döneminde azalan izleyici sayısı reytinglerin de düşük gelmesine neden oluyor. Salı akşamları Baht Oyunu ile yarışmakta olan Ada Masalı, geçtiğimiz gün ABC1 grubunda rakibini geçmeyi başardı. Ancak diğer iki grupta Kanal D dizisinin üstünlüğü bulunuyor.

Ada Masalı dizisine bu senarist değişikliğinin önümüzdeki bölümlerde yansıması ve bazı değişiklikler yaşanması bekleniyor.