Ana sayfa Dizi Haberleri Aşkın Tarifi dizisi reytinglerde nasıl başladı? Çukur’un vedası müthiş oldu, Maraşlı ne iyi ne kötü!

Aşkın Tarifi dizisi reytinglerde nasıl başladı? Çukur’un vedası müthiş oldu, Maraşlı ne iyi ne kötü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Pazartesi akşamlarına yazlık diziler gelmeye başladı. Kanal D ekranında Aşkın Tarifi isimli dizinin ilk bölümü dün akşam yayınlandı. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün başrolünde olduğu dizinin ilk bölümünün reytingleri de merak konusu oldu.

Çukur dizisinin muhteşem bir final yaptığı 7 Haziran Pazartesi akşamı, Show TV’nin 4. sezon süren dizisi birincilikleri elde etti. Çok iyi reytinglerle veda eden Çukur dizisinin hayranları aksiyon dolu ama hüzünlü bir vedayla karşılaştı. Sezon boyunca aldığı reytinglere benzer oranlar alan Çukur’un gala bölümü de 45 dakika kadar sürdü ve tüm kategorilerde 7. oldu.

Aşkın Tarifi dizisi ise Kanal D ekranında beklentilerin altında kaldı. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk ikilisinin uyumu ve enerjisi gayet iyiydi. Ama reytingler pek de iyi gelmedi. Tüm kişiler ve AB’de günü 9. sırada tamamlayan dizi, ABC1’de ise 10. oldu. Dizinin ortalamanın altında gerçekleşen reytingleri düşündürücüydü…

Star TV ekranında 8. bölümü ile birlikte dün akşam final yapan Kağıt Ev dizisinin Aşkın Tarifi’nden tüm kategorilerde çok daha iyi reytingler aldığını hemen hatırlatalım. Kağıt Ev, AB grubunda 5. olurken, tüm kişiler ve ABC1’de ise 8. sırada yer aldı.

Maraşlı dizisi ise ne iyi ne de kötü denilebilecek reytinglerle 21. bölümü geride bıraktı. atv’nin sevilen dizisi bilindiği üzere 26. bölümde final yapacak. Burak Deniz ve Alina Boz ikilisinin başrolünde yer aldığı Maraşlı, dün akşam AB grubunu 4. sırada bitirirken, tüm kişilerde 5. oldu ve ABC1’de 6. sırayı elde etti.