Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinden oyuncular Magarsus’ta buluştu, Berkay Ateş için unutulmaz anlar yaşandı!

Çukur dizisinden oyuncular Magarsus’ta buluştu, Berkay Ateş için unutulmaz anlar yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Berkay Ateş ve Merve Dizdar ikilisi yeni dizi Magarsus konusunda önemli detaylar verdiler. Adana’da çekimleri yapılan dizi 10 Ağustos’tan itibaren Blu TV’de izleyicilerle buluşacak. Narenciye ticareti yapan bir ailenin dram hikayesi olarak öne çıkan dizi merakla bekleniyor.

Adana’daki çekimleri şimdiden çok özlediklerini dile getiren Berkay Ateş, çok kıymetli insanlarla bir arada olduklarını anlattı. Çukur dizisinden önemli isimlerin yer aldığı Magarsus dizisi için konuşan Berkay Ateş şunları söyledi:

“Menderes Samancılar, ben Çukur dizisinde çalışmıştım. Hayatımızda çok kıymetli insanlar kazandım. Çukur’dan Ercan Kesal, Yunus Ozan Korkut, ben, Menderes abi babamı oynamıştı. Birbiri ile dengeli, çok iyi bir oyuncu kadrosu. Kendimi çok şanslı hissediyorum.”

Magarsus dizisinde en önemli noktalardan birisinin oyuncu kadrosunun seçimi olduğunu anlatan Merve Dizdar, çok doğru isimler ile birlikte olduğunu anlattı.

Oyuncu, “Herkes doğru eşleşmiş, doğru yerde birleşmişiz” diye konuştu. Kadın olmanın zorluklarını dizideki Tansu karakteri ile bir kez daha yaşayan Merve Dizdar, dizideki tüm karakterlerin hikayelerinden etkilendiğini anlattı.

Dizdar, “Tansu okumuş, eğitimli, kibirli, gururlu birisi. Aslında söylenmediklerini oynamak, bunu hissettirmek önemli. Burada etkilendiğim şey bu. Her karakterden etkilendiğim şey, altında gördüm şey” diyerek karakterlerin çok derin olduklarına vurgu yaptı.