Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz veda etti ama Ali Atay hayranları meşhur diziyi bekliyor!

Son Yaz veda etti ama Ali Atay hayranları meşhur diziyi bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisi Fox TV ekranında bu sezonun başarılı hikayelerinden birisini izleyicilerle buluşturdu. Son Yaz’ın başarısının altında başrol oyuncularının etkileyici performansları da önemli bir rol oynadı. Özellikle de uzun süre dizilere ara verdikten sonra ekrana Savcı Selim olarak dönen Ali Atay, hayranlarını çok memnun etti.

Ali Atay’ın Alperen Duymaz ile birlikte Son Yaz dizisinde çok başarılı performans ortaya koyması hayranlarını adeta coşturdu. Ali Atay hakkında sosyal medyada övgülerle dolu binlerce mesaj paylaşıldı. Oyuncunun Savcı Selim karakterine çok yakıştığı, rolü üzerine adeta bir elbise gibi giydiği, Canan karakterinde Funda Eryiğit ile çok iyi bir dizi çifti olduğu da yazıldı.

Ali Atay hayranlarını coşturan bir başka gelişme daha var. Son Yaz dizisi 21. bölümü ile birlikte yaz arası verdi. Eylül ayında hikaye İstanbul bölümleri ile kaldığı yerden devam edecek. Ancak Ali Atay hayranları asıl fenomenleşen Leyla ile Mecnun’u merakla bekliyor.

Son Yaz veda etti ama Ali Atay hayranları meşhur diziyi bekliyor! 7

Exxen platformunda yayınlanması konusunda yapılan anlaşmalar dizinin hayranlarını çok mutlu etmişti. Onur Ünlü eski ekibi yeniden bir araya getirme konusunda da çok çalıştı ve başarılı oldu.

Ali Atay da ikna edildi ve Leyla ile Mecnun konusunda birçok sorun zaman içinde çözüldü. Cengiz Bozkurt ile Köksal Engür’ün ikna edilmesinin ise zor olduğu ortaya çıkmıştı.

Leyla ile Mecnun dizisinden gelecek haberleri merakla bekleyen Ali Atay hayranları, yeni bölümlerin çekilecek olmasını büyük bir fırsat olarak görüyor. İzleyicinin içinde ukde kalan Leyla ile Mecnun efsanesi yenileniyor ve Exxen plaftormuna da bu yapımın çok şeyler katması bekleniyor.