Ana sayfa Dizi Haberleri Aşkın Tarifi dizisi reytinglerde sıçrama yaptı, Maraşlı’yı bile geçti!

Aşkın Tarifi dizisi reytinglerde sıçrama yaptı, Maraşlı’yı bile geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları reytinglerde yeni dizilerin yarışını izliyoruz. Maraşlı ise kış sezonundan kalan bir yapım. Maraşlı gelecek hafta Kalp Yarası dizisinin başlaması nedeniyle Salı günlerine alındı. Bu detayı hemen hatırlatalım.

Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk imzalı Aşkın Tarifi dizisi ekran ömrüne iyi başlayamamıştı. Beklentilerin altında gelen reytingler şaşırtmıştı. Dizinin 3. bölümü dün akşam yayınlandı ve reytinglerde müthiş bir sıçrama yapmış olması Kanal D’yi çok memnun etti. Hatta Aşkın Tarifi, çok iddialı atv dizisi Maraşlı’yı AB ve ABC1 kategorilerinde geçerek günün en çok izlenen dizisi olmayı da başardı.

Aşkın Tarifi tüm kişilerde beşincilik elde etti. AB’de günü ikinci olarak tamamlayan dizi ABC1’de ise üçüncü olarak iyi bir çıkışa imzasını attı.

Maraşlı dizisi ise geçen hafta birinci olduğu tüm kişiler kategorisinde bu haftayı ikinci sırada tamamladı.Bir miktar reytinglerinde de gerileme görülürken dizinin AB’de 3. ve ABC1’de de 4. sırada yer aldığı dikkat çekiyor. Maraşlı 29 Haziran Salı günü izleyicilerle 24. bölümü ile buluşacak ve 26. bölümde de final yapacak. Gelecek hafta atv bu yarışa Kalp Yarası isimli dram dizisiyle katılacak.

Bir de Show TV ekranında Kahraman Babam dizisi yeniden ekranlara gelmeye başladı. Geçtiğimiz hafta çok iyi reytingler gelmese de yine de hatırı sayılır bir izleyici grubu diziyi takip etmişti. Bu hafta da hikayenin yaz ekranına göre kabul edilebilir bir izleyici grubunu ekrana taşıdığı görüldü.

Kahraman Babam dizisi tüm kişilerde günü 6.olarak tamamladı. AB’de 9. olan dizi ABC1’de ise 8. sırayı elde etti.