Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisi hala Alina Boz’un hayatında büyük bir yere sahip!

Maraşlı dizisi hala Alina Boz’un hayatında büyük bir yere sahip!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen yıl yayınlanan ve atv ekranında büyük beğeni toplayan Maraşlı dizisi izleyicilerin aklında çıkmadığı projelerden birisi olmuştu. Dizinin oyuncuları açısından da durumun farklı olmadığını söylemek gerekiyor.

Alina Boz ile Burak Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı Maraşlı dizisi, hikayesi ile izleyenleri sarsmış ama dizinin düşük reytingler alması sonrasında ikinci sezonunun çekilmesi istenmemişti. Ancak Maraşlı dizisinin ardından dizinin ekibi buluşmaya devam ediyor ve birbirlerinden kopmak gibi bir niyetleri yok.

Alina Boz ile Burak Deniz’in dizi ile birlikte çok iyi bir iletişim kurduğu va hala görüştüğü biliniyor. Alina Boz da yönetmen Arda Sarıgün ile geçtiğimiz haftalarda buluşmuş ve ikili geçmiş günlerin anılarını yeniden yaşamıştı.

Alina Boz için Maraşlı dizisinin hayatında hala güçlü bir yeri bulunuyor. Oyuncu, “Biz eski Maraşlı’dan yönetmenim Arda ile bir yemek yedik. Güzel diziydi” diye konuştu.

Maraşlı dizisi hala Alina Boz'un hayatında büyük bir yere sahip! 7

Burak Deniz ile de görüştüklerini ifade eden Alina Boz, “Bizim aramız iyi. Biz Maraşlı ekibi olarak çok mutluyduk, güzel bir setimiz vardı. İlişkilerimiz devam ediyor hala. Burak ile de arada konuşuyoruz. Çok iş yaptı bu aralar, biraz dağıldık” diye konuştu.

Bir Peri Masalı isimli Fox TV dizisinde başrolde yer alan Alina Boz, ayrıca Bandırma Füze Kulübü isimli sinema filmiyle de dikkatleri üzerine çekmişti.

Dizinin setinde de yoğun bir şekilde çalışmakta olan ünlü oyuncu, düşük gelen reytingler ile bir şanssızlık yaşadı. Ancak Fox TV, diziden hala umudunu kesmedi ve çarşamba akşamları Bir Peri Masalı dizisi yoluna devam ediyor.