Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz ve Alina Boz’un Maraşlı gururu!..

Burak Deniz ve Alina Boz’un Maraşlı gururu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Bir sezon yayınlanmasına rağmen izleyicilerin içine işleyen ve hala özlemle anılan ATV’nin Maraşlı dizisi ülkemizde 13 Temmuz 2021 tarihinde final yaptı.

Burak Deniz’in ‘Maraşlı’, Alina Boz’un ‘Mahur’ karakteriyle gönüllerde taht kurduğu dizi yurt dışında başarılar elde etmeyi sürdürüyor.

TIMS&B Productions imzalı Maraşlı’ya Latin Amerika’dan iki ödül geldi.  Dizi, Latin Amerika’nın Oscar’ı kabul edilen Produ Ödülleri’nde Yabancı Dilde En İyi Dizi Ödülü’nü kazandı. Maraşlı’nın başrol oyuncusu Alina Boz ise En İyi Yabancı Kadın Oyuncu Ödülü’nün sahibi oldu.

Burak Deniz ve Alina Boz'un Maraşlı gururu!.. 7

Kazandığı ödülle ilgili duygularını dile getiren Alina Boz’un da diziyi hala unutamadığı sözlerinden anlaşılıyor. Ünlü oyuncu, “Mahur karakteri ve Maraşlı projesi üstünden ne kadar zaman geçerse geçsin benim için hep çok kıymetli bir yerde kalacak. Başta dizimiz ‘Maraşlı’yı ve beni bu ödüle layık gören Latin Amerika’daki bütün seyircilerimize çok teşekkür ederim!” dedi.

Burak Deniz’de sosyal medyada bir teşekkür videosu yayınladı. Ünlü oyuncu, Maraşlı’nın kendisi için çok özel bir proje olduğunu ifade ederek Latin Amerikalı hayranlarına teşekkür etti.