Ana sayfa Dizi Haberleri Herkesin içinde ukde kalan dizi Maraşlı’ya, dünyanın öbür ucundan gelen ödül heyecan yaşattı!

Herkesin içinde ukde kalan dizi Maraşlı’ya, dünyanın öbür ucundan gelen ödül heyecan yaşattı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Başrollerinde Alina Boz ve Burak Deniz’in rol aldıkları Maraşlı dizisi, ekranın ömrü kısa süren ancak unutulmaz dizileri arasına girmiş bir yapım. Atv’de yayınlanan dizi, büyük iddialarla başlamış ancak reytingleri istenen sevilere ulaşamayınca zar zor devam ettirilerek 26. bölümle final yapmıştı.

Maraşlı dizisi, televizyon izleyenleri açısından büyük haksızlığa uğrayan bir dizi olarak da anılıyor sıklıkla. Hala dizi sosyal medyada konuşuluyor, zaman zaman gündeme geliyor ve özellikle ilk yayınlandığı gün olan 11 Ocak tarihinde ayrıca anılıyor.

Burak Deniz’in Maraşlı karakterine hayat verdiği diziyle bağı da kopmadı! Oyuncu da aynı tarihte sosyal medyadan diziyi ve izleyenlerini selamlarken, kendisinin de içinde ukde olarak kaldığını ortaya koyuyor.

Alina Boz’un Mahur karakterine çok yakıştırıldığı Maraşlı dizisi, Tims&B Productions imzalı bir diziydi. Ocak ayında başlayan dizi sezon finalinin ardından pek çok eleştiri alarak Temmuz ayında veda etmişti. Yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık ve Ercan Uğur’un kaleme aldığı, aksiyon ve dram türündeki dizi, çok özel bir ödülle yeniden gündeme geldi.

Herkesin içinde ukde kalan dizi Maraşlı'ya, dünyanın öbür ucundan gelen ödül heyecan yaşattı! 8

Latin Amerika ülkelerinde Türk dizilerine gösterilen büyük ilgi dikkatleri çekmekte. Pek çok dizimizin yayınlandığı Latin Amerika’da Türk dizi yıldızları da ayrıca merakla takip ediliyor.

Latin Amerika’nın prestijli ödülleri arasında kabul edilen Produ Ödülleri, geçtiğimiz günlerde sahiplerini buldu. En İyi Yabancı Erkek Oyuncusu kategorisinde Kerem Bürsin birincilik ödülünü alırken, ‘En İyi Yabancı Dizi’ ödülü ise Maraşlı dizisine geldi!

Herkesin içinde ukde kalan dizi Maraşlı'ya, dünyanın öbür ucundan gelen ödül heyecan yaşattı! 9

Ayrıca dizideki Mahur rolüyle Alina Boz da ‘En İyi Yabancı Kadın Oyuncu’ ödülünün sahibi oldu.