Ana sayfa Dizi Haberleri Aşkın Tarifi dizisinde ayrılık büyük değişiklik getirdi!

Aşkın Tarifi dizisinde ayrılık büyük değişiklik getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşan Aşkın Tarifi dizisinde senarist değişikliği yaşandı. Hikayenin de bu noktada farklılaşmaya başlayacağının işaretleri 8. bölümde geldi… Makbule Kosif dizinin yeni senaristi oldu ve 8. bölümde onun kaleminden çıktı.

Kanal D ekranında pazartesi akşamları yayınlanan dizinin dün akşam yayınlanan 8. bölümünün reytinglerde düşük performans sergilemesi de sorunların devam ettiğini gösteriyor. Yeni senarist ile birlikte hikayenin farklılaşarak daha çok ilgi çekmeye çalışılması önemli bir adım. Ancak bu da sonuç vermez ise Kanal D’nin ne yapacağı merak konusu oldu. Birçok dizi hayranı Aşkın Tarifini beğeniyor ve yapımın uzun süreli olmasını istiyor.

Fırat karakterine hayat veren Kadir Doğulu da uzun süren bir dizi olması dileğinde bulundu. Hem Doğulu’nun hem dizi hayranlarının bu dilekleri kabul olacak mı yoksa dizi reytinge mi yenilecek mi, şimdilik durum ortada.

Yeni senarist ile birlikte yaşanacak değişimlerin ilgiyi artırması beklentisi var. 9 Ağustos pazartesi günü yayınlanacak olan 9.yeni bölümden ilk fragman da paylaşıldı. Fırat ve Naz arasında sular durulmuyor!

Düğün fiyaskosundan sonra Naz, Fırat’ın yüzünü bile görmek istemez. Fırat ile olan tüm ilişkisini bitirmeye kararlıdır. Ancak Naz’în kararlı olduğu kadar Fırat’ta bulunduğu yerde kalmaya kararlıdır. İkili arasındaki çatışma şiddetini artırarak devam eder.

Aşkın Tarifi yeni bölümüyle Pazartesi 20.00’da Kanal D’de!