Ana sayfa Sosyal Medya Fox TV dizisi tüm rakiplerini bir bir geçip, zirvenin sahibi oldu!

Fox TV dizisi tüm rakiplerini bir bir geçip, zirvenin sahibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Aşk Mantık İntikam isimli romantik komedi dizisi yaz ekranının en başarılı dizisi olarak öne çıkıyor… Burcu Özberk ve İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin etkileyici bir hikayesi var. Güney Kore yapımı olan Cunning Single Lady’den uyarlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin performansı göz kamaştırıyor.

Yaz ekranında birçok dizi izleyicileri etkilemeyerek kötü reytingler alırken, Fox TV dizisi ise büyük ilgi görüyor. İlhan Şen ve Melisa Döngel’in de başarıyla başrolde yer aldığı romantik komedi dizisinde işler yolunda gidiyor. Yaz döneminde yayınlanan en başarılı Türk dizisi olarak öne çıkan Aşk Mantık İntikam, kış döneminde de devam edebilecek bir proje olarak görünüyor.

atv ekranında yayınlanan Kalp Yarası dizisi de yine ekranda başarılı sonuçlar alan bir yapım. Ancak Fox TV dizisi, atv’nin yeni dram yapımından bile daha iyi sonuçlar elde ediyor.

Fox TV dizisi tüm rakiplerini bir bir gelip, zirvenin sahibi oldu! 20

Cuma günü Aşk Mantık İntikam tüm reyting gruplarında birincilik elde ederek müthiş bir işe imzasını attı. Reyting oranları da ortalamanın üzerinde gerçekleşti. Dizi aynı zamanda sosyal medyada da çok güçlü etkileşim elde ediyor. Milyonlarca hayranı tarafından paylaşılan mesajlar ile Fox TV’nin başarılı dizisi en çok konuşulan konular arasında yer alıyor.

Kalp Yarası dizisi ise dün akşam beşinci bölümü ile yayınlandı. Dizi tüm kişiler kategorisinde günü birinci bitirdi. Reytingleri Aşk Mantık İntikam’ın gerisinde olan Kalp Yarası dizisi, yine de güçlü bir konumda bulunuyor.

Fox TV dizisi tüm rakiplerini bir bir gelip, zirvenin sahibi oldu! 21

Yaz ekranının en başarılı ikinci dizisi olan Kalp Yarası’nın başrol oyuncuları Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin de gönülleri kazanmayı başardı. Dizinin sosyal medyada da güçlü bir destekçi grubu bulunuyor. Kalp Yarası, milyonları etkilemeyi başardı ve sosyal medyada da bunun yansımalarını görebilirsiniz.