Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşkın Tarifi dizisinde böyle inat görülmedi!

Aşkın Tarifi dizisinde böyle inat görülmedi!

tarafından ker_def

Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden Aşkın Tarifi isimli dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Son dönemde reytingleri düşen dizinin başrolünde Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk yer alıyor… Dizinin şimdiye kadar yayınlanan 8 bölümü dikkat çekiciydi. Ancak izleyici ilgisindeki düşüş pek de beklenmiyordu.

Kadir Doğulu dizinin aslında kış sezonu için düşünüldüğünü ve yazlık bir dizi gibi olmadığını söyledi. Diziyi erkene aldıklarını ve kendisi için kış ya da yaz dizisi diye bir kavram olmadığını belirten Kadir Doğulu, sette ise her şeyin yolunda olduğunu aktardı. Oyuncu, Aşkın Tarifi’ndeki Fırat karakterinde yer almanın kendisi için de bilinçli bir tercih olduğuna değindi.

Serra Arıtürk de ilk dizisi olmasına rağmen çok başarılı bir performans ortaya koyuyor ve dizi izleyicilerini kendisine hayran bırakıyor… Peki Aşkın Tarifi dizisinin 9. yeni bölümünde neler yaşanacak? Fırat ve Naz inatlaşıyor! Bu inadın sonu ne olarak merakla bekleniyor.

Fırat da Naz da olayların ardından birbirlerine karşı oldukça ofansiftir. Burunlarından kıl aldırmazlar. Öte yandan Fırat, Taylan’ın kışkırtmalarına karşı duramaz.

Aşkın Tarifi yeni bölümüyle Pazartesi 20.00’da Kanal D’de!