Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde önemli yenilikler var!

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde önemli yenilikler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin ilk sezonu çok başarılı geçti. Kıbrıs Türk halkının yaşadığı zulmün izleyicilerle buluşturulduğu dizinin yeni dönemi de heyecanla bekleniyor.

Ancak dizinin ekibini ciddi anlamda sıkıntıya sokan bir gelişme var. Kıbrıs’ta sıcakların iyice artması ve şartların zorlaşması tüm dizi ekibini düşündürüyor. İnci karakterine hayat veren Pelin Karahan da sette en büyük sıkıntının sıcaklar olduğuna değinmişti. Bir Zamanlar Kıbrıs ekibi için Ayvalık’ta çekimlerin yapılması yönünde bir araştırma yapılmış ama sonra bu fikirden vazgeçilmişti.

İkinci sezonu ile TRT1 ekranında yine milyonları ekran başına taşıyacak olan dizinin kadrosunda ise bir değişiklik olmayacağı bilgisi geldi. Yani dizi başladığı kadro ile yoluna devam edecek ve ikinci sezon öncesinde bir ayrılık gelişmesi yok…

Dizideki en önemli değişiklik ise süresinde yaşanacak. 60 dakikalık olarak planlanan bölümler 120 dakika olarak çekilecek. Yani dizinin senaristlerine bir hayli iş düşüyor. Bir Zamanlar Kıbrıs’ın yeni bölümlerini yönetecek isim ise Osman Taşçı olacak.

Kıbrıs’taki sıcaklar nedeniyle ekibin toplanma tarihi de değişebilir. Ağustos sonu olarak planlama yapıldı ama dizi ekibi daha ileri bir tarihte de sete çıkabilir. Bu düzenleme dizinin başlama tarihini de etkileyeceği için, Kıbrıs’taki sıcakların durumu beklenecek.