Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’nın Cüneyt’i Barış Bağcı bir başta TRT1 dizisine katıldı!

Masumlar Apartmanı’nın Cüneyt’i Barış Bağcı bir başta TRT1 dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranın başarılı projelerinden birisi de Masumlar Apartmanı oldu. İlk sezonu çok iyi geçen ve reytingleriyle göz kamaştıran dizinin ikinci sezonu merakla bekleniyor.Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden yola çıkarak senaryolaştırılan dizininin ikinci sezonunda hikayenin nereye gideceği bilinmiyor ve izleyiciler bu nedenle çok merak ediyor.

Barış Bağcı da Masumlar Apartmanı dizisinde Cüneyt karakteri ile etkili bir isim olarak ortaya çıkmıştı. Dizide uzun süre izlediğimiz oyuncu, yeni sezon için de yine TRT1 ekranından yeni bir dizi tercihinde bulundu.

Barış Bağcı’nın Alparslan dizisinin kadrosuna katıldığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Çermber isimli polisiye diziyle de hatırlanan Bağcı, Diriliş Ertuğrul isimli tarihi yapımda da Baycu Noyan karakterine hayat vermişti.

Barış Bağcı yeni dönemde Uyanış Büyük Selçuklu’nun devamı olan Alparslan dizisinde rol alacak. Dizinin hazırlıkları sürüyor ve Kazak ekip Nomand tarafından da oyunculara çeşitli eğitimler verilmeye devam ediyor.

Fahriye Evcen, Barış Arduç, Mim Kemal Öke, Mehmet Özgür isimlerinin ardından Barış Bağcı da oldukça etkileyici bir oyuncu olarak dizide yerini aldı. Oyuncunun karakteri merak edilirken, dizinin çekimleri öncesinde yoğun ve titiz bir hazırlık yapılmaya da devam ediyor.